Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KONIEC! Michal Hudák sa ROZIŠIEL... Priznal NOVÚ partnerku!

Michal Hudák Zobraziť galériu (3)
Michal Hudák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Michal Hudák (54) patrí k mimoriadne populárnym tváram nášho šoubiznisu. Známy herec sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel so svojou partnerkou Denisou. Tá bola súčasťou jeho života počas dlhých trinástich rokov, dvojica má dokonca spoločného synčeka - Huga. No a teraz...

O tom, že Michal nie je sám, sa šepkalo už dlhšie, A aktuálne to herec priznal denník cas.sk.. Aj napriek tomu, že bývalí manželia spolu vychádzajú nad pomery, herec prezradil, že v jeho živote sa vyskytla nová žena, ktorá ho robí šťastným, 

„Áno, je to pravda. Mám priateľku Lenku. Zoznámili sme sa v septembri na tradičných „hodoch“ vo Velkých Bíloviciach (mesto na Morave), odkiaľ Lenka pochádza. Už 20 rokov však žije v Anglicku, kde má aj podnikateľské aktivity,“ prezradil pre spomínaný plátok. 

KONIEC! Michal Hudák sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Z jeho slov je zrejmé, že dáma jeho srdca nie je typ ženy, ktorý by sa potreboval zviditeľňovať prostredníctvom svojho partnera. „Práve preto ani pri našom zoznámení a ešte nejaký čas potom, Lenka netušila, kto som a čomu sa venujem. Čo mi, mimochodom, bolo nesmierne sympatické,“ priznal Michal Hudák. 

„Už pri zoznámení sme obaja cítili, že si veľmi dobre rozumieme a že budeme veľmi dobrí priatelia. Časom však naše priateľstvo prerástlo do vzťahu a napriek tomu, že ani jeden z nás žiadny vzťah nehľadal. Vesmír to zariadil po svojom a my sme mu za to vďační,“ dodal herec, ktorý snáď konečne nájde šťastie po boku vytúženej ženy. 

Michal Hudák
Zobraziť galériu (3)
Michal Hudák  (Zdroj: Ján Zemiar)

Michal Hudák so synom Hugom
Zobraziť galériu (3)
Michal Hudák so synom Hugom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: PriateľkaMichal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu