Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

ŠOK v Talente: Mama spáchala SAMOVRAŽDU... Malo sa to stať!

Jaro Slávik a Ján Ožvoldík Zobraziť galériu (3)
Jaro Slávik a Ján Ožvoldík (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Talentová šou prináša nielen zaujímavé vystúpenia, ale často aj pohnuté ľudské osudy. V aktuálnej časti diváci uvidia Jána Ožvoldíka, ktorý ako 11-ročný prišiel o mamu. A tvrdí, že je za to istým spôsobom rád.

Pred porotu v šou Česko Slovensko má talent sa postavil aj Ján Ožvoldík, ktorý má 21 rokov. „Prihlásil som sa kvôli novým možnostiam,” prezradil na úvod. 

ŠOK v Talente: Mama
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

„Od pätnástich sa snažím zarábať si sám na seba, od osemnástich sa snažím žiť tak nejako na vlastnú päsť,” povedal porotcom, ktorí sa ho pýtali na bydlisko a zamestnanie. 

Vzápätí ale prišlo šokujúce priznanie, prečo je to vlastne tak a aké udalosti ho donútili pomerne skoro sa stavať na vlastné nohy. „Neprišiel som sem žiadať o súcit, ale poviem to na rovinu: Mama bola alkoholička,” prezradil Ján. „Keď som mal tri roky, zapálila barák. Omylom,” dodal. 

Nakoniec o mamu predčasne prišiel. „Keď som mal jedenásť, bolo mi povedané, že mama si siahla na život,” priznal. Vzápätí ale vyhlásil, že je to už dávno za ním a nepotrebuje to viac rozoberať. „A som rád, že som vďaka tomu človek, ktorý som. Malo sa to stať,” skonštatoval. 

Ako dopadlo jeho raperské vystúpenie pred porotou, v ktorej hosťoval Ego, sa dozviete dnes večer na Jojke. 

ŠOK v Talente: Mama
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu