Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brutálne SEXI číslo v Talente: Darček pre Prachařa!

Jakub Prachař bol unesený zo svojho darčeku! Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař bol unesený zo svojho darčeku! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aj túto nedeľu si diváci televízie Joj budú môcť pozrieť Česko Slovensko má talent. Svoj talent prišla predviesť aj profesionálna tanečníčka Irina, ktorá si nepripravila len také hocijaké číslo. Bol to darček pre porotcu Jakuba Prachařa!

Irina Ryzhakova je profesionálna tanečníčka, ktorá sa narodila v Rusku, ale celý svoj život žije v Prahe. Tanec bol jej súčasťou už odmalička a teraz sa rozhodla svoj talent predviesť aj pred porotou šou Česko Slovensko má talent. Keď nastúpila na pódium, prvý sa jej prihovoril Jakub Prachař.

„Asi tým, že mám to životné jubileum, tak na mňa vychádzajú také milé povinnosti ako viesť s vami rozhovor," povedal tanečníčke. „Všetko najlepšie k narodeninám a pripravila som si pre vás svoj darček," prezradila Irina.

Brutálne SEXI číslo v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

A tento darček patril dozaista k Jakubovým obľúbeným. Irina totiž sporo odetá predviedla brutálne sexi tanečné číslo na vysokých podpätkoch. Viac si môžete pozrieť v ukážke. To či Irina postúpi ďalej sa dozviete už dnes večer o 20:40 na JOJke!

Brutálne SEXI číslo v Talente: Darček pre Prachařa! (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu