Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenský umelec VYTOČENÝ do vývrtky: OKRADLI ho... S*urvysyn!

Slovenského hudobníka okradli. Zobraziť galériu (2)
Slovenského hudobníka okradli. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak z tohto nebol nadšený! Slovenského hudobníka okradli. Neznámi lúpežníci odcudzili tovar jeho značky, ktorý mal umiestnený v obchode v bratislavskom nákupnom centre.

Separ, vlastným menom Michael Kmeť, bol okradnutý. Informoval o tom na sociálnych sieťach, kde neskrýval svoj hnev. Z celej situácie bol mimoriadne sklamaný.

„Je neuveriteľné, že ľudia pre vás pripravia super koncept obchodu, aby ste mali pod jednou strechou niekoľko značiek, za normálnych okolností dostupných len na e-shopoch, aby ste si to vedeli vyskúšať, omakať a rozhodnúť sa, či si to kúpite alebo nie, spraví sa výborný priestor...” začal v úvode.

Slovenský umelec VYTOČENÝ do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

„No a nejaký s*urvysyn sa rozhodne, že tam nabehne a bude kradnúť,” pokračoval s tým, že lúpežník išiel vyslovene po oblečení jeho značky, čo mu sčasti aj zalichotilo. „Je pre mňa úplne nepochopiteľné, čo ti dá krádež pár kusov oblečenia do života, okrem napi*u karmy,” zhodnotil.

„Tak snáď to predáš za dobré lóve (peniaze, pozn. red.), nech si môžeš kúpiť niečo, čo ti treba alebo to vynosíš v spokojnosti,” dodal na záver. Na instagramovom profile raperovej značky sa objavili informácie o tom, že páchatelia boli dokonca traja. „Týmto vás pozdravujeme a nech vám oblečenie slúži a nabudúce nám radšej napíšte, dáme vám zľavu,” poznamenali umelec nakoniec s humorom.

Viac o téme: Separ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu