Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Separ po 4 dňoch v indonézskej base: SOM VONKU... Nebola to žiadna sranda!

Separ je už vonku! Zobraziť galériu (2)
Separ je už vonku! (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Raper Michael Kmeť alias Separ skončil pred pár dňami v indonézskej base. Tamojší policajti ho zavreli za to, že jeho cestovné doklady nemali požadovanú dĺžku platnosti. Aktuálne je už vonku. Táto skúsenosť bola pre neho veľkým poučením!

Separ sa spolu so svojou priateľkou Cynthiou a kamarátmi vybrali dovolenkovať do Ázie. Následne na to sa presunuli do Indonézie. A tam sa stalo niečo s čím známy raper nerátal! Pár dní pobudol v chládku namiesto toho, aby oddychoval na pláži.

„Kontrolujte si cestovné dokumenty predtým, ako niekam idete. Taká Indonézia to berie dosť vážne. Pas mi končí o štyri mesiace, oni chcú šesť. Takže deportácia," vyjadril sa vtedy na sociálnej sieti Instagram.

Separ po 4 dňoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Podmienky pobytu boli naozaj drsné. „Nárok na jedno jedlo za deň. Žiadna sprcha. Ale aspoň king size posteľ. Snáď v nej nežijú nejaké zloby," opísal. 4 dni, ktoré tam strávil, neboli med lízať. Aktuálne sa prihovoril svojim fanúšikom znova s tým, že už je vonku.

„Som vonku... Nebola to žiadna sranda, ale aspoň som sa poučil... Pred cestou kamkoľvek si skontrolujte pas a jeho expiráciu... Nezabudnite pozrieť koľko mesačnú expiráciu vyžadujú v krajine kam idete... Stretol som lepších aj horších ľudí, ale ďakujem každému, kto mi bol v tejto situácii nápomocný, od officerov, cez našu právničku, až k veľvyslancom. Zaujímavá skusenosť, ale dúfam, že už ju nikdy nezažijem... Byť zavretý pár dní neni sranda, nechcem si predstaviť čo musí byť, byť zavretý v cele na roky,“ uzavrel.

Viac o téme: SeparMichael Kmeť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu