Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Separ využíval FALOŠNÚ VÝNIMKU na parkovanie: Už to riešia POLICAJTI!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: RTVS/Tip čítateľa)

BRATISLAVA - V týchto dňoch verejnosť obletela informácia, že raper Michael Kmeť (37) alias Separ zaparkoval svoje luxusné BMW v centre Bratislavy na chodníku pred hotelom. Na mieste nebolo žiadne vyznačené parkovanie miesto. Za čelným sklom mu však svietila výnimka, ktorá ho k tomu oprávňuje. Ako sa však ukázalo, je falošná. Už to riešia policajti!

Informáciu priniesol týždenník Plus7dní. Práve ten si raperove auto na chodníku pred známym hotelom všimol. Za oknom mal zastrčenú výnimku z pravidiel cestnej premávky, ktorá ho ovprávňuje ignorovať dopravné značky ako zákaz vjazdu, zákaz zastavenia či zákaz státia. 

Na výnimke sa uvádza, že držiteľom auta je Úrad pre normalizáciu a metrológiu a skúšobníctvo SR a tomuto úradu mala byť výnimka vydaná. Jeho predstavitelia však o ničom nevedia. „Vozidlo s týmto evidenčným číslom sa v našej správe nenachádza. Povolenie dokonca nemá správne špecifiká,“ informoval úrad spomínaný týždenník.

Separ využíval FALOŠNÚ VÝNIMKU
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Na výnimke sa tiež píše, že ju vystavil Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. A prípadom sa vraj už zaoberajú. „Objasňovaním okolností tejto veci sa už zaoberajú policajti príslušného útvaru KR PZ v Bratislave. Bližšie informácie nie je nateraz možné poskytnúť,“ vyjadril sa hovorca Michal Szeiff. 

Auto rapera Separa v centre Bratislavy odfotil aj náš čitateľ. A rovnakú výnimku využíva aj hudobníkova partnerka Cynthia. A ako je to možné? Jeho manažér tvrdí, že sú v tom nevinne. „Bol uvedený do omylu a stal sa súčasťou podvodu,“ vyjadril sa. 

Separ využíval FALOŠNÚ VÝNIMKU
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Separ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu