Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalší PRÚSER exmanželky Petra Sklára: Opäť je ZA MREŽAMI.. Oklamala dôchodkyňu!

Exmanželka Petra Sklára je opäť za mrežami. Zobraziť galériu (2)
Exmanželka Petra Sklára je opäť za mrežami. (Zdroj: Ján Zemiar/Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Je verejne známe, že obľúbený slovenský herec Peter Sklár (55) na svoju minulosť nespomína s radosťou. Jeho exmanželka Anna Sklárová (55) si totiž narobila obrovské dlhy a skončila vo väzení. No zo svojich prešľapov sa nepoučila. Pred dvomi týždňami skončila za mrežami opäť. Vydávala sa za falošnú lekárku a oklamala dôchodkyňu!

Peter Sklár je roky šťastný po boku partnerky Moniky, v minulosti však toľko šťastia v láske nemal. Bývalý vzťah mu stroskotal na veľkých finančných problémoch. Jeho exmanželka, s ktorou má dvoch synov, bola totiž obvinená z niekoľkomiliónových podvodov, za ktoré si ešte počas ich vzťahu odsedela 2 roky vo väzení. Potom prišiel rozvod. 

Anna Sklárová sa však zo svojich prešľapov zjavne dodnes nepoučila. Polícia SR- Bratislavský kraj na sociálnej sieti Facebook ešte pred pár týždňami zverejnila pátranie po žene, ktorá sa vydávala za falošnú lekárku a okradla dôchodkyňu o 3000 eur. Polícia zverejnila aj fotografiu podozrivej, ktorá nápadne pripomínala Annu Sklárovú.

A podľa zdrojov Plus 7 dní išlo skutočne o exmanželku známeho slovenského herca. Tú sa polícii veľmi rýchlo podarilo identifikovať a aj zadržať. „Falošná lekárka už sedí za mrežami,“ informovali na sociálnej sieti muži zákona. „Žena po totožnosti, ktorej intenzívne pátrali policajti okresného riaditeľstva PZ Bratislava IV, bola počas uplynulého týždňa zadržaná a umiestnená v cele policajného zaistenia.“ 

„55-ročnej Anne, ktorá pod identitou lekárky zneužila dôverčivosť 84-ročnej seniorky a obohatila sa o 3-tisíc eur, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu podvodu,“ uviedla ďalej polícia s tým, že o predĺžení jej pobytu za mrežami rozhodol súd v sobotu 19.8.2023, kedy ju vzali do väzby. V prípade preukázania viny žene hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. 

 

FALOŠNÁ LEKÁRKA UŽ SEDÍ ZA MREŽAMI 👩‍⚕️ ➡ Žena, po totožnosti ktorej intenzívne pátrali policajti Okresného...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 21, 2023

Viac o téme: Peter SklárAnna Sklárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu