Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

UNIKÁTNE vystúpenie v Talente: Ani za 30 rokov toto Slávik EŠTE NEVIDEL!

Jaro Slávik bol z umenia Drewa Colbyho unesený. Zobraziť galériu (2)
Jaro Slávik bol z umenia Drewa Colbyho unesený. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Do šou Česko Slovensko má talent sa často hlásia aj ľudia z iných krajín. Mnohým sa nepáči, že našu súťaž tak môže vyhrať cudzinec. Keď však uvidíte, čo predviedol Angličan Drew Colby...

Drew Colby prišiel z Anglicka, aby aj Slovákom a Čechom ukázal svoje umenie. Venuje sa mu už od 5 rokov a dokonca ho učí aj slávnych hercov. „Mám pocit, že žijem svoj sen a je to stále lepšie a lepšie, vystupujem po celom svete,” povedal tento sympatický muž. 

Jeho vystúpenie zaujalo celé hľadisko a mnohí hneď zahodili za hlavu fakt, že nejde o umelca z našich dvoch krajín. „Pre mňa to bolo jedno z najkrajších čísiel, ktoré som kedy v živote videl,” vyhlásil hosťujúci porotca Vojtěch Dyk. 

UNIKÁTNE vystúpenie v Talente:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Joj)

V úžase zostal aj Jaro Slávik, ktorý už videl všeličo, ale... „Napriek tomu, že sú to tri desaťročia, čo sa tým zapodievam, je to prvýkrát, čo som videl, ako niekto dokázal redukovať tú esenciu zázraku pohyblivých obrázkov na to najpodstatnejšie... Bolo to nádherné, som veľmi vďačný, že som to mohol vidieť,” povedal s nadšením. 

Čo Drew predviedol, uvidíte už dnes večer na Jojke. Verte, že sa to oplatí! 

Viac o téme: Česko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu