Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Karta sa obrátila: Habera má naložené v gatiach… Jak HOVADO!

Pavol Habera
Zobraziť galériu (9)
Pavol Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal... Obávaný porotca zo speváckej šou Superstar Pavol Habera (61) sa vžil do kože súťažiacich. Aktuálne zažíva presne tie isté pocity, aké majú oni počas pôsobenia v súťaži.

Pavol Habera je známy svojou nekompromisnosťou. A to hlavne v speváckej šou SuperStar, kde si už aj vyslúžil prezývku porotcovský kat. Aj keď má umelec za sebou bohaté skúsenosti a je profesionál, zdá sa, že sa teraz karta obrátila.

Speváka totižto budúci rok čaká veľké turné aj s jeho skupinou Team. No a už teraz má "naložené v gatiach". „Hm... ok, asi starnem. Dnes spúšťame večer predpredaj na naše turné a ja mám v bruchu taký ten pocit, ako som mal pred maturitnými skúškami," priznal.

Karta sa obrátila: Habera
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Otázky v hlave, či ešte niekoho zaujímame a podobné kraviny. Chápete? Po 2000 odohraných koncertoch. Áno mám pochybnosti, vlastne celú svoju kariéru som v tomto dosť opatrný a radšej nemám veľké očakávania. Ale nervózny som, to priznávam. Jak hovado,“ poznamenal hudobník. Z jeho slov je zrejmé, že mu nie je všetko jedno. 

A teraz presne vie, ako sa cítia mnohí súťažiaci, keď majú pred ním podať spevácky výkon. Každopádne, týmto príspevkom len dokázal, že aj on je len človek a rovnako zažíva pocit obavy, strachu a trémy. Ak chcete vidieť, ako to Paľo so svojím Teamom na symbolickom turné 100 zvládne, tak si lístky môže zaobstarať už teraz v sieti Predpredaj.sk

Viac o téme: Pavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu