Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ZHORŠENÝ stav superstaristky: Zlyhal jej organizmus... SKOLABOVALA!

Dominique Alagia Zobraziť galériu (2)
Dominique Alagia (Zdroj: Instagram D.A.)

PRAHA - Zdravie je len jedno. Svoje o tom vie aj česká superstaristka, ktorá si siahla doslova na svoje dno. Skolabovala a zlyhal jej organizmus!

Bývalá superstaristka Dominique Alagia sa precenila. Naložilo si toho nad hlavu, až jej zlyhal organizmus... „Prosím, nikdy nerobte to, čo ja a nemyslite si, že zvládnete úplne všetko. Starajte sa o svoje zdravie, mentálne i fyzické, odpočívajte, keď môžete, nie je to sranda," zverila sa svojim fanúšikom na Instagrame.

Od minulého týždňa sa potýkala s vysokými horúčkami. „Totálne mi zlyhal organizmus, úplne som skolabovala," pokračovala. Už si myslela, že je v poriadku, ale opak bol pravdou. „Dnes sa to ešte viac zhoršilo a musela som ísť k doktorke, tá sa dosť vystrašila," opísala.

ZHORŠENÝ stav superstaristky: Zlyhal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.A.)

„Musím k nej ísť aj zajtra, znovu na odbery, aby zistila čo mi na 100 percent je, dostala som zatiaľ injekciu," dodala smutne. „Mám veľmi stresové obdobie, akože fakt veľmi. Proste si tým asi musím prejsť. Všetko sa deje z nejakého dôvodu. Dávajte na seba pozor, dávajte si dni pokoja, aby ste sa nedostali do bodu vyčerpania, ako ja," priznala.

Speváčka zrejme svojimi slovami narážala na svoj nedávny rozchod, ktorý oznámila prostredníctvom sociálnej siete.

 

Viac o téme: Dominique Alagia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu