Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paľo Habera oslavuje 62. narodeniny: Krásne VYZNANIE od Heviera... Sú spolu už 38 rokov!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák, hudobník a obávaný porotcovský kat Pavol Habera (62) dnes oslavuje narodeniny. Medzi prvými mu pogratuloval jeho dlhoročný spolupracovník, textár a básnik Daniel Hevier. Podľa jeho vlastných slov sú spolu už 38 rokov... Pozrite na to krásne vyznanie!

Galéria: Paľo Habera

Paľo Habera sa narodil 12. apríla 1962 v Brezne, dnes tak oslavuje svoje 62. narodeniny. Pri tejto príležitosti mu pogratuloval aj jeho dlhoročný spolupracovník Daniel Hevier a na sociálnej sieti Facebook mu zanechal krásne vyznanie. 

„Sme spolu, vedľa seba a so sebou už 38 rokov. Prvý raz sme sa stretli roku 1986 v skupine AVION. Vrátil sa z vojenčiny a ja som bol už po uši v umeleckom prostredí. To mi ešte vykal (netrvalo to dlho) a nik netušil, že naše parťáctvo vydrží tak dlho. Ovocím nášho priateľstva a partnerstva je vyše stovka piesní. Pri poslednom sčítaní ich bolo 111, ale odvtedy sa ich počet neustále zvyšuje,“ napísal k spoločnej fotke Hevier. 

„Pali, ďakujem ti za všetky tie desaťročia nášho priateľstva, za to, čo si ma naučil. K tvojim dnešným narodeninám ti želám pevné zdravie, studnicu nápadov, výdrž, pokoj v rodine a tvorivý nepokoj. A ďalšíe tisíce kilometrov na cestách bez nehody, keď pôjdeš za našimi poslucháčmi,“ dodal Hevier a my sa k nemu pridávame a Paľovi Haberovi tiež prajeme všetko najlepšie! 

Nenechajte si ujsť jeho turné po Slovensku s názvom Habera & Team tour 100. Lístky na koncerty nájdete v sieti Predpredaj.sk»

Viac o téme: Paľo HaberaDaniel Hevier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu