Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozchod Hanychovej a českého boháča: Pravda je vraj inde… DRSNÁ hádka a NEVERA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram AH/Barrandov TV)

PRAHA - V nedeľu ráno česko-slovenskú verejnosť prekvapila správa o rozchode známeho prominentného páru. Agáta Hanychová (38), ktorá len v apríli porodila dcérku Rozárku, je opäť slobodná. Otcom dievčatka je majiteľ TV Barrandov - Jaromír Soukup (54). A hoci má za sebou Agáta už nespočet nevydarených vzťahov, vyzeralo to tak, že práve po boku známeho českého magnáta našla istotu a pravú lásku, ktorá len tak nezhasne. Lenže...

V nedeľu ráno Agáta na sociálnu sieť Instagram pridala spoločnú foto s Jaromírom. Záber vyzeral romanticky, no posolstvo, ktoré ním modelka odovzdala, nebolo práve príjemné. Prostredníctvom spoločnej snímky totiž oznámila rozchod. „Náš vzťah s Jaromírom je minulosťou. Naše cesty sa rozišli a kráčame si zase každý svojou vlastnou. Bolí to. Nie je to pre mňa ľahké, o tom hovoriť, písať tieto riadky a priznať si, že ako pár spolu nepôjdeme ďalej," vyjadrila sa česká hviezda a dodala, že s otcom jej niekoľkomesačnej dcérky sa rozišli v priateľskom duchu. 

Rozchod Hanychovej a českého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AH)

„Ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí prišli k záveru, že k sebe nepatria. To, na čom nám obom najviac záleží, je a vždy bude naša dcéra Rozárka. Beriem to ako životnú prehru, na ktorej nesieme vinu obaja. Veľmi vás prosím, berte to ako moje jediné vyjadrenie k rozchodu. Ani pre jedného z nás to nie je ľahké, prosíme o rešpektovanie tohto pre nás oboch neľahkého obdobia,“ dodala v príspevku na svojom profile. 

Rozchod Hanychovej a českého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Lenže, ako sa ukazuje, ich rozchod vraj vyzeralo všelijako, len nie pokojne. Krach vzťahu mala podľa českého extra.cz zapríčiniť obrovská hádka v zahraničí, kde spolu strávili veľkú časť letných prázdnin. „Agáta s Jaromírom sa v Španielsku strašne pohádali. Prebehla tam šialená scéna, Soukup sa zobral a vrátil sa do Česka o niekoľko dní skôr," opísal zdroj extra.cz udalosti, ku ktorým malo dôjsť v Soukupovej španielskej vile s tým, že bývalí partneri sa odvtedy vraj už nevideli.

Spomínaný český portál dokonca tvrdí, že v kuloároch českého šoubiznisu sa vo veľkom hovorí aj o tom, že za rozpad ich vzťahu môže niekto tretí. Neverný vraj mal byť práve Soukup. Redakcia extra.cz kontaktovala Jaromíra s otázkou, či sú tieto informácie pravdivé, redaktorom však na ich dotazy neodpovedal. Podľa ich informácií by ale vraj malo ísť o ženu, s ktorou bol Soukup už minulosti v spájaný...

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Zobraziť galériu (4)
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová  (Zdroj: Instagram J.S.)

Viac o téme: RozchodAgáta HanychováJaromírSoukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu