Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Patejdlov (†68) telefonát tesne PRED SMRŤOU: Je so mnou zle, UMIERAM!

Vašo Patejdl
Vašo Patejdl (Zdroj: archív skupiny Elán)

BRATISLAVA - Vedel, že smrť je blízko... Vašo Patejdl bojoval s ťažkou chorobou. Podľa našich informácií išlo o rakovinu pankreasu. Keď sa mu v piatok priťažilo, vedel, že je naozaj zle.

Smrť Vaša Patejdla bola pre mnohých obrovským šokom. Len jeho najbližší totiž vedeli, že bojoval s vážnou chorobou. „Dnes 19. augusta 2023 v nočných hodinách nás po krátkej a ťažkej chorobe navždy opustil mimoriadny a vzácny človek, náš celoživotný priateľ, výnimočný a geniálny hudobník a hudobný skladateľ megahitov svetovej úrovne, pán Vašo Patejdl,” oznámila skupina Elán na Facebooku. 

Hudobníkovi sa priťažilo už v piatok a cítil, že je to s ním zlé. „"Ahoj Osky, je so mnou zle, umieram...". Keď si mi včera na obed zatelefonoval s týmito slovami, aby si sa so mnou navždy rozlúčil, nechcel som tomu uveriť,” zveril sa dnes na sociálnej sieti muzikológ Oskar Lehotský.

Ten veril, že ide len o nejaký omyl a všetko bude zase dobré. Patejdl však evidentne cítil svoj blízky koniec a chcel sa so svojím kamarátom rozlúčiť. Bohužiaľ, jeho pocit, že umiera, ho neklamal... 

Viac o téme: Vašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu