Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bolestivé slová Malachovskej o zdravotnom stave otca: Bude sa to len zhoršovať!

Manželia Malachovskí so svojou dcérou Kristínou Zobraziť galériu (4)
Manželia Malachovskí so svojou dcérou Kristínou (Zdroj: Instagram I.M.)

BRATISLAVA - Kristína Malachovská (29) najnovšie prehovorila o zdravotnom stave svojho otca (55). Ako v našom rozhovore priznala, bude sa to len zhoršovať! Avšak, obdivuje ho, ako všetko zvláda.

Malachovská prehovorila o zdravotnom stave svojho otca: Vidím, že má obmedzenia! (Zdroj: Maarty)

Opernému spevákovi Martinovi Malachovskému lekári diagnostikovali v roku 2018 sklerózu multiplex. Verejnosti to priznal až o dva roky neskôr. Toto ochorenie mu sťažilo život a musel sa s ním naučiť žiť. Najnovšie jeho dcéra Kristína prehovorila o jeho zdravotnom stave.

„Zdravotné problémy má, lebo on má koniec-koncov sklerózu multiplex, a to je neliečiteľná choroba. Čiže to on bude mať vlastne do konca života. Je to autoimunitné ochorenie, čiže v podstate je neliečiteľné a bude sa len, bohužiaľ, zhoršovať,” zneli jej prvotné slová pre Topky.sk.

Iveta Malachovská s manželom
Zobraziť galériu (4)
Iveta Malachovská s manželom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kristína ho ale nadovšetko obdivuje, ako to zvláda. „A ja to vnímam tak, že vidím na ňom samozrejme niekedy, že je unavenejší, má proste nejaké obmedzenia, povedala by som, že pohybové, lebo jemu to proste vplýva na pohybový aparát, ale zase treba povedať, že to zvláda úžasne. On je veľký bojovník, naozaj sa vie proste akože zaprieť. Má veľmi dobre nastavenú hlavu, že je optimistický a vie si stále proste užiť,“ pokračovala.

Iveta, Martinova manželka a Kristína mama, sa o neho stará, pomáha a vybavuje všetko potrebné. „Oni si robia extrémne pekné dni, to je niečo, čo oni dvaja fakt vedia robiť, že oni si vedia spraviť krásny spoločný čas a tým pádom si dovolím tvrdiť, že oni majú proste prenádherný život spolu a tým to akoby celé odľahčujú. Nehovorím, že situácia je ľahká, to vôbec nie, je dosť náročná a komplikovaná, ale proste tým, že sú spolu a robia si naozaj ten pekný spoločný čas, tak to tak inak plynie a inak to vnímajú,“ dodala.

Bolestivé slová Malachovskej o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram I.M.)

Kristína nám v rozhovore prezradila aj to, aký ma vzťah so svojimi milovanými rodičmi. Niekedy je to podľa jej slov s nimi veľmi náročné. Prečo? To sa dozviete vyššie.

Viac o téme: Iveta MalachovskáKristína MalachovskáMartin Malalchovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu