Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenskú moderátorku PODVIEDLI: ZNECHUTENÉ vyjadrenie… TOTO musela povedať!

Katarína Becca Balážiová Zobraziť galériu (6)
Katarína Becca Balážiová

BRATISLAVA - Uf, tak toto človeka poriadne nahnevá! Uplynulý víkend patril v českom hlavnom meste koncertu jednej z najväčších svetových hviezd. Na vystúpenie famózneho Weeknda sa prišli pozrieť tisícky ľudí, niektorí z nich však odišli s dlhým z nosom a šou si nemohli vychutnať aj napriek tomu, že si poctivo zakúpili lístky. A svoje o tom vie aj moderátorka Katarína Becca Balážiová...

Becca si na koncert zakúpila lístok "z druhej ruky", no a nestál ju málo. Kvôli tomu, aby sa dostala na koncert, "vysolila" 150€. Za jeden kus. „No a nepustili ma dovnútra. Lístok je zrušený. A ja si idem sadnúť do nejakej reštiky, lebo vážne mrzne. Ale... Na druhej strane, super príbeh. Ináč, týpek spieva vážne nádherne a čisto. Jak zo štúdia," vyjadrila sa moderátorka, ktorá mohla spevákov výkon ohodnotiť iba "spoza brány. 

Slovenskú moderátorku PODVIEDLI: ZNECHUTENÉ vyjadrenie… TOTO musela povedať! (Zdroj: Instagram Becca)

Najprv si myslela, že za celý problém môže dievčina, ktorá jej lístok predala. Neskôr sa ale ukázalo, že slečna sa zachovala absolútne korektne a problém so vstupenkami mala samotná agentúra, ktorá ich oficiálne predávala. „Baba ma naozaj naschvál neoklamala. Aj sme si teraz volali, písali... A je naozaj pravda, že chybu urobil Ti*******ter, ktorý predal lístky.. A mnohí ľudia tam boli, ktorým nechcelo načítať lístok,lebo ich považovali za zrušené," uviedla Becka, ktorá zároveň prezradila, že v rámci v skupiny museli rovnaký problém riešiť aj jej kamaráti, keďže vstupenky nekupovala iba preseba. 

To, že na koncert prišli zbytočne, ju však aj napriek tomu zamrzelo spoločne s priateľmi museli vymyslieť náhradný plán.Viac sa už dozviete vo videu vyššie! 

Katarína Becca Balážiová
Zobraziť galériu (6)
Katarína Becca Balážiová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: BeccaKatarína Becca Balážiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu