Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Malachovskej dcéra 9 mesiacov po oznámení ROZVODU: Opäť šťastná... TOTO je jej nový frajer!

Iveta Malachovská s dcérou Kristínou. Zobraziť galériu (2)
Iveta Malachovská s dcérou Kristínou.

ŠTRBSKÉ PLESO - Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že dcéra Ivety Malachovskej (58), Kristína (29), sa bude rozvádzať. K rozchodu s jej manželom Adamom došlo len niečo vyše 3 rokov od svadby. No už je brunetka opäť šťastná - zverejnila fotku s novým frajerom!

Koncom roka 2022 Kristína Malachovská priznala, že s manželom Adamom Kocianom viac netvoria pár. „Obdobie, ktorým si prechádzame teraz, je zatiaľ najnáročnejšie, no stále sme schopní racionálne komunikovať a stále sa máme veľmi radi, to sa asi nikdy nezmení,“ povedala v decembri, no zároveň priznala, že ich čaká rozvod. 

No po náročnom životnom období je brunetka opäť šťastná. Na sociálnej sieti Instagram sa pochválila fotkou s novým priateľom. Dvojica spolu trávila víkend vo Vysokých Tatrách, kde dcéra známej slovenskej moderátorky absolvovala preteky na Štrbskom plese. A jej partner Jakub ju po nich odmenil horúcím bozkom. 

Čo sa dá vyčítať z jeho prosilu na sociálnej sieti Instagram, je milovníkom jachtovania a s Kristínou sa evidentne zoznámil v práci - pracuje totiž v rovnakej firme, ako kameraman. 

Malachovskej dcéra 9 mesiacov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram K.M.)

Viac o téme: Iveta MalachovskáKristína Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu