Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Adela ŠOKOVALA pred kamerou: BOZKÁVAČKA so Sajfom!

Sajfa a Adela Zobraziť galériu (3)
Sajfa a Adela (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Mená Adela a Sajfa sa dlhé roky vyslovovali jedným dychom a hoci už nemajú spoločnú rádiovú šou, zostanú nezabudnuteľnou dvojicou. Okrem toho všetci vedia, že sú aj v súkromí dobrí kamaráti. Mnohým vŕtalo v hlave, či náhodou medzi nimi nebolo niekedy aj niečo viac...

Adela Banášová sa práve na svadbe kolegu a kamaráta Mateja Sajfu Cifru dala dokopy s Viktorom Vinczem a dnes je z nej už 6 rokov pani Vinczeová. 

Adela ŠOKOVALA pred kamerou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nina Vančová photo)

Mnohým ale vŕtalo v hlave, či práve so Sajfom moderátorku nepútalo niekedy aj niečo viac, než len číre kamarátstvo. Aj Oskar v podcaste S nami položil otázku, či medzi nimi niekedy bola romantika. „Jasné,” zareagovala bez váhania Adela. 

A pred kamerou vyrozprávala, ako k tomu došlo. „Nie, nechodili sme spolu. Úletík, také akože...” uviedla a potom dodala podrobnosti. „Boli sme na nejakej akcii niekde v Tatrách, ktorú sme spolu moderovali. Boli sme obaja single – toto vždy bola u mňa aj taká zásada, možno raz som ju porušila, keď som bola ešte veľmi mladá. Robili sme nejaký event a tak sme si tam trošku vypili a potom bola taká nejaká bozkávačka,” priznala blondínka.

Ďalej však podľa jej slov nezašli. „Ale nebolo to až že úplne. Nebol koitus,” uzavrela túto tému. 

Adela ŠOKOVALA pred kamerou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook M.C.)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraAdela VInczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu