Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Markizácka herečka a o 27 rokov starší Čech: ROZCHOD!

Maca Zábranská a Jiří Dvořák Zobraziť galériu (2)
Maca Zábranská a Jiří Dvořák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zazvonil zvonec a rozprávke je koniec! Moderátorka a herečka Martina Zábranská s jej o 27 rokov starším partnerom Jiřím Dvořákom už viac netvoria pár. Toto rozdelilo ich veľkú lásku!

Približne pred rokom vyplávalo na povrch, že herečka a moderátorka Maca Zábranská randí s o 27 rokov starším mužom. Išlo o známeho českého herca Jiřího Dvořáka. Prezradili ich nežné dotyky na párty v Karlových Varoch.

Aj keď sa zo začiatku stretávali s negatívnymi komentármi na ich vzťah, všetko sa im podarilo ustáť, až na jednu vec. Dnes je už podľa denníka Nový čas ich láske koniec. Zamilovaný párik rozdelila práve diaľka...

Maca Zábranská a Jiří Dvořák
Zobraziť galériu (2)
Maca Zábranská a Jiří Dvořák  (Zdroj: Ján Zemiar)

„S Jirkom už netvoríme pár,” priznala herečka pre spomínaný denník. „Hlavným dôvodom rozchodu bola vzdialenosť, ktorá nás oddeľovala a tiež množstvo pracovných povinností, ktoré nám neumožňovali tráviť spolu dostatok času. Ostali sme však veľmi dobrí priatelia,” dodala.

Maca momentálne hviezdi v hlavnej úlohe v markizáckom seriáli Mama na prenájom a už vo štvrtok ju budú môcť diváci RTVS vidieť aj v relácii S úsmevom po Slovensku.

Viac o téme: Jiří DvořákMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu