Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ťažké chvíle Mamby Dashy: Dostihli ju zdravotné problémy... Namiesto oddychu VYSTÚPENIA!

Mamba Dasha prežíva momentálne ťažké chvíle Zobraziť galériu (2)
Mamba Dasha prežíva momentálne ťažké chvíle (Zdroj: Instagram M.D.)

BRATISLAVA - Takto si to tento týždeň nepredstavovala! Mambu Dashu totiž zradilo zdravie a najbližšie dni má pritom pracovne úplne nabité. A tak namiesto stáleho oddychu si sem-tam musí odbehnúť aj na predstavenia, ktoré k zlepšeniu jej zdravotného stavu veruže neprospievajú.

Určite už každý z vás zažil ten moment, keď mu choroba prekazila plány. To vie poriadne človeka vytočiť! Niečo podobné momentálne prežíva aj speváčka Mamba Dasha, ktorú nečakane zradilo zdravie v tú najhoršiu možnú chvíľu. Takto si to určite nepredstavovala!

Galéria: Speváčka Dáša Šarközyová

Namiesto toho aby si speváčka užívala v pokoji posledné dni pred dovolenkou, pasuje sa s prechladnutím. Avšak ako avizovala, veľa oddychu si dovoliť nemôže. Naplánované predstavenia sa nemôžu zrušiť a jednoducho ich musí odohrať. Čakajú ju tento týždeň, ako naschvál, až tri.

Ťažké chvíle Mamby Dashy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

„Strašne som slabučká a už mi to sadlo aj na hrdlo, kde mám aktuálne žiletky. Ale robím všetko pre to, aby som tie dve predstavenia nejako zvládla,” napísala včera s malou dušičkou vo viere, že sa jej polepší. Aby toho nebolo málo, v sobotu ju čaká ešte jedno náročné vystúpenie aj fotenie. No a v nedeľu odlietajú. „Takže naozaj musím pozbierať všetky sily sveta,” dodala.

Dnes sa po prvom odohratom vystúpení ozvala svojim fanúšikom. A síce sa jej zdravotný stav od včera zlepšil, spev ale na jej hlasivky zrejme liekom nebol. „Hlasivky to moc nedávajú, ale bojujem, ako sa dá,” dodala po rýchlom prezlečení na druhé kolo.

Ťažké chvíle Mamby Dashy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

„Prvé predstavenie, môžem povedať, že je za mnou. Hlas vyzerá asi takto,” prihovorila sa zachrípnuto. „Takže uvidíme, ako zvládnem to poobedné, ešte pôjdem na klaňačku a pôjdem k pani doktorke, mám dnes termín, tak som zvedavá, čo mi povie. Ale nebolo to takéto zlé, cítila som sa oveľa lepšie dnes, akurát, že teraz som zrovna po pesničke a keďže som to musela nejako odspievať, tak si to odnieslo to hrdlo,” dodala. Mambe prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu