Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

BOLESTIVÉ priznanie Johanky zo Survivoru: V detstve zažila chudobu a neskôr... SMRŤ staršej sestry!

Johana v šou Survivor Zobraziť galériu (2)
Johana v šou Survivor (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Za svoj život si toho prežila naozaj mnoho. Reč je o Johane Fabišíkovej (30), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v šou Survivor, kde ešte stále bojuje o prežitie. Aspoň teda na streamovacej platforme televízie Markíza. Súťažiaci sú už istý čas doma a najnovšie blondínka vyšla von s bolestivým priznaním...

Meno Johany Fabišíkovej je známe hlavne fanúšikom markizáckej drsnej šou Survivor. Blondínka ešte stále bojuje o titul víťaza a značnú finančnú odmenu. Radí sa medzi odvážne hráčky so silnou osobnosťou. Najnovšie priznala, čo ju v živote tak zocelilo.

    

V detstve to nemala ľahké. Ich rodinu opustil otec, a tak sa museli obracať, ako len vedeli. Napospas osudu nechal ju, jej maminu a staršiu sestru. Milovaná maminka sa stala hlavou rodiny a aby zabezpečila svoje deti, musela mať naraz niekoľko zamestnaní. Z tohto dôvodu ich vychovávala babka.

„Pamätám si jedno ráno, keď sme doma nemali ani krém na pleť a mamka si pod oči natierala maslo. Nejedlo sa u nás mäso, pretože na to proste nebolo. Preto som od mala vegetariánka. Nepoznali sme, ako by to mohlo byť inak, ale moje spomienky na detstvo napriek všetkému sú farbisté a hrejivé,” priznala otvorene.

Johana zo Survivoru sa priznala k intímnemu problému
Zobraziť galériu (2)
Johana zo Survivoru sa priznala k intímnemu problému  (Zdroj: Voyo)

Chudoba nebola jediným, čím si musela prejsť. Neskôr ju zasiahla aj smrť staršej sestry Barbory a potom babičky. „Keď som mala 14, moja jediná staršia sestra Barbora zomrela. Dotklo sa ma niečo medzi nebom a zemou. Je to niečo, čo sa ťažko opisuje. Ako čas plynul, naučila som sa o tom rozprávať a vlastne to prijať, že už ju nikdy nebudem môcť držať za ruku, smiať sa s ňou, rozprávať sa o prvých láskach, byť jej svedkom na svadbe či tešiť sa z jej detí,” uviedla a z jej slov cítiť neutíchajúci zármutok.

Keď mala Johanka 21, doopatrovala svoju babičku, ktorá bojovala s rakovinou a poslala ju na večný odpočinok. Život jej však priniesol aj svetlé momenty. Narodil sa jej braček Mattiás a potom sestra Jasna. „Nebo mi zobralo tých najbližších a darovalo mi dvoch anjelov. Rozmer lásky, ktorý cítim k svojej rodine, je neopísateľný. Sú alfou a omegou môjho života,“ dodala s láskou.

Viac o téme: Johana Fabišíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu