Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NEBEZPEČNÁ JAZDA fešáka z Ruže pre nevestu: Takto HAZARDUJE so svojím životom!

Tomáš Tarr Zobraziť galériu (10)
Tomáš Tarr (Zdroj: TV Markíza)

BANGKOK - Markizácky fešák, ktorý si v reality šou Ruža pre nevestu hľadá svoju vyvolenú, poriadne riskoval svoj život a ohrozoval aj ostatných. Tomáš Tarr (29) sa na motorke predvádzal ako taký pubertiak. Preboha, toto myslí fakt vážne?

Nebezpečná jazda Tomáša Tarra (Zdroj: Instagram T.T.)

Mladého tmavovlasého fešáka Tomáša Tarra začala široká verejnosť registrovať vďaka markizáckej šou Ruža pre nevestu, kde sa snaží nájsť tú pravú, ako sa hovorí, ženu do koča aj do voza.

NEBEZPEČNÁ JAZDA fešáka z
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

O Tomášovi je známe, že je vášnivým motorkárom a miluje rýchlu jazdu. Ako dospelý muž a známa tvár zo šoubiznisu by mal ísť skôr pozitívnym príkladom pre ostatných, no jeho posledný príspevok ani zďaleka tomu nenasvedčuje. 

Na sociálnej sieti Instagram sa fanúšikom pochválil, ako si užíva jazdu na motorke v hlavnom meste Thajska. „GTA Bangkok. Kto by si trúfol na túto premávku,“ napísal televízny ženích pod video. V spomínanom meste je dopravná situácia úplne iná ako u nás a v mnohom môže pripomínať adrenalín zo zmienenej počítačovej hry... No jeho ľahkomyseľné a frajerkárske konanie naozaj nebolo na mieste.

Tomáš Tarr hazarduje so životom
Zobraziť galériu (10)
Tomáš Tarr hazarduje so životom  (Zdroj: Instagram T.T.)

Aj keď mal na sebe prilbu, na cestnej komunikácii sa správal dosť nezodpovedne a hazardoval so svojím životom. Nielenže išiel do protismeru, ale dokonca počas toho, ako šoféroval svojho dvojkolesového tátoša, trúfol si na istý moment pustiť aj riadidlá a ešte k tomu si k pesničke Tisíc míľ od Vanessy Carlton “zatancoval“. 

Nuž, zverejnenie takéhoto príspevku si mal Tomáš asi dvakrát premyslieť. A rozhodne by si mal dávať na cestách väčší pozor, a to nie len kvôli sebe, ale aj ostatným účastníkom premávky. Jeho nebezpečnú jazdu si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu