Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

SMRŤ ho zasiahla v markizáckej šou: Súťažiaci po návrate domov… S milovanou osobou sa rozlúčil aspoň takto!

Josef Kůrka zo Survivoru sa rozlúčil so svojím starým otcom Zobraziť galériu (10)
Josef Kůrka zo Survivoru sa rozlúčil so svojím starým otcom (Zdroj: Voyo Originál/ Instagram J.K.)

PRAHA - Tento súťažiaci zo Survivoru to nemal veru vôbec jednoduché. Počas natáčania Josefa Kůrku (31) zastihla nemilá správa, že jeho starý otec zomrel. Nestihol sa s ním ani len rozlúčiť, a tak to spravil ihneď po návrate domov. Silné slová...

Markizácky Survivor je pomerne neľútostná šou, kde súťažiaci doslova bojujú o svoj holý život na opustenom ostrove. A o emočne vypäté chvíle naozaj nie je núdza. 

No jeden zo súťažiacich to mal ešte o čosi náročnejšie. Víťaz ankety Muž roka 2016 Josef Kůrka sa totiž počas natáčania dozvedel naozaj smutnú správu – jeho milovaný starý otec zomrel. Keďže točil spomínanú šou, nestihol sa s ním osobne rozlúčiť a povedať mu posledné zbohom.

SMRŤ ho zasiahla v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Po návrate domov sa len veľmi ťažko vyrovnával so stratou svojej milovanej osoby. A tak starému otcovi na sieti Instagram zanechal dojímavý odkaz plný smútku, bolesti a zároveň lásky a vďaky. „Spomienka na toho najlepšieho deda. Bol si mi otcom. Urobil si pre mňa všetko. Nikdy na teba nezabudnem. Ďakujem ti. Snáď si na mňa pyšný. Raz sa zas uvidíme,“ zneli úprimné slová na rozlúčku.

K vyznaniu pridal aj spoločné fotky so svojím nebohým starým otcom. Jedna z nich zachytáva moment, keď bol ešte malý chlapec a v tom čase jeho dedo oslavoval krásnych 55 rokov. Žiaľ, Josefovi zostanú už len krásne spomienky...

Josef Kůrka sa so svojim starým otcom nestihol rozlúčiť
Zobraziť galériu (10)
Josef Kůrka sa so svojim starým otcom nestihol rozlúčiť  (Zdroj: Instagram J.K.)

Viac o téme: Josef Kůrka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu