Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsná spoveď v markizáckom Survivore: Rodičia sa ho vzdali... Porodila ho ako 16-ročná!

Josef Kůrka Zobraziť galériu (3)
Josef Kůrka (Zdroj: Voyo)

KANÁRSKE OSTROVY - Už pri predstavovaní súťažiacich 2. série markizáckeho Survivoru, sa diváci dozvedeli, že Josef Kůrka nemal úplne ľahký život. teraz v šou prezradil, prečo vyrastal so starými rodičmi.

Josef Kůrka je model, víťaz ankety Muž roku 2016 a tiež účastník šou MasterChef Česko. Jeho vizitka na markizáckej stránke uvádza, že nemal život vždy jednoduchý. „Vyrastal v nestabilnej rodine a zažil chvíle, keď mal do vrecka veľmi hlboko,” píše sa v profile tohto súťažiaceho. 

Drsná spoveď v markizáckom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo)

Galéria: Josef Kůrka v šou Survivor

Čo presne znamená nestabilná rodina, sa ukázalo pri rozhovore s kmeňovým kolegom Petrom Švancarom. „Odmalička ma vychovávali babička s dedom. Mama ma mala už v šestnástich, s otcom sa potom rozviedli,” prezradil Josef. Hrozne však zneli jeho ďalšie slová: „Keď prišlo na pojednávanie, tak každý mal už svoju rodinu. Prebehlo niekoľko súdov a nakoniec prišla babička s tým, že si ma vezme,” priznal trpko, že rodičia o neho nemali záujem a prakticky sa ho vzdali. „Preto beriem babičku s dedom ako rodičov,” dodal. 

Ako vysvitlo, s mamou už nebol v kontakte 13 rokov. Otec sa mu občas ohlási. „Keď sa z médií dozvedel, že čakáme dieťa, tak sa ozval, čo mi urobilo radosť,” netajil Kůrka. 

Drsná spoveď v markizáckom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo)

Bohužiaľ, aktuálne sa však musí vyrovnávať s tým, že o svojho druhého otca možno príde. „V decembri odviezli deda do nemocnice a odvtedy je tam. Má rakovinu a začala sa u neho prejavovať starecká demencia. Keď som tam išiel, tak to bolo tak vážne, že mu zostávalo pár mesiacov, možno týždňov života,” zveril sa model a fitnes tréner. Pobyt na ostrove tak pre neho nie je vôbec ľahký. Navyše musí neustále myslieť aj na svoju tehotnú priateľku, ktorá je aktuálne v piatom mesiaci. 

Viac o téme: Josef KůrkaSurivivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu