Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pepa zo Survivoru sa stal otcom: VIDEO z pôrodu... Syn dostal meno po NINJA KORYTNAČKE!

Pepa Kůrka sa stal otcom. Zobraziť galériu (6)
Pepa Kůrka sa stal otcom. (Zdroj: Instagram P.K.)

PRAHA - Emócie českého modela Josefa Kůrku boli v reality šou Survivor doslova ako na horskej dráhe. Pred kamerami plakal od šťastia, ale aj od smútku, keď prišiel o milovaného dedka. Radosť mu prinášala však myšlienka, že jeho partnerka Angie Mangombe mu čoskoro porodí syna. Ten deň konečne nastal... A s fanúšikmi sa podelil o video priamo z pôrodu!

To, že jeho milovaná Angie nosí pod srdcom chlapca, sa Pepa dozvedel už počas natáčania. Práve tento moment modelovi vhnal do očí slzy šťastia. Myšlienka, že sa čoskoro stane otcom, ho počas celého pôsobenia v šou držala nad vodou. Aj v momente, keď sa dozvedel, že zomrel jeho dedko. A ten, hoci to už všetko sleduje z neba, je teraz určite veľmi šťastný. 

Pepovi sa totiž konečne narodil jeho vymodlený potomok. „Čau svet, čau tati. Sme tu,“ napísala hviezda Survivoru k fotke, na ktorej drží synčeka v náručí. Neskôr pridal aj video, ktoré zachytáva celý priebeh pôrodu. Od čakania až po prestrihnutie pupočnej šnúry. Chlapček sa narodil v nedeľu a dostal krásne meno Rafael.

No hoci ho kresťania považujú za anjelské, rodičia nevyberali biblické meno... V skutočnosti sa nechali inšpirovať Ninja korytnačkami. Gratulujeme!

 

Viac o téme: SurvivorJosef Kůrka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu