Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi blondína zo Survivoru: Po návrate PRIBRALA, ale... Hneď SI NAŠLA CHLAPA!

Pavlína Sigmundová Zobraziť galériu (3)
Pavlína Sigmundová (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Čerstvo zamilovaná! Hoci Pavlína Sigmundová vypadla zo šou Survivor pred vážením, je presvedčená, že na ostrove stratila nejaké tie kilá. Lenže po návrate do reality ich veľmi rýchlo nabrala späť a k tomu aj ďalšie navyše. Stále však vyzerá výborne a hneď si aj našla nového priateľa.

Okrem fyzicky náročných aktivít museli súťažiaci v šou Survivor bojovať najmä s nedostatkom jedla. To sa samozrejme odrazilo aj na ich telách. „Zhodila som tam podľa mňa tak 5 až 7 kíl,” prezradila teraz aj Pavlína Sigmundová, ktorá vypadla tesne pred veľkým vážením. 

Sexi blondína zo Survivoru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Po návrate z ostrova si však nedostatok jedla okamžite vynahradila. Zrazu akoby sa nevedela dojesť, čo je po toľkom hladovaní celkom prirodzená reakcia. „Takže keď som sa vrátila, tak to veľmi rýchlo išlo hore. Mám teraz nejakých 7 kíl nad pôvodnou váhou, čo je dosť,” priznala portálu Super.cz. 

Sexi blondínka však do markizáckej súťaže odchádzala s pomerne nízkou váhou, takže na nej kilá navyše ani nie sú nejako badateľné. Podľa najnovších záberov na sieti Instagram vyzerá výborne. 

Sexi blondína zo Survivoru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PS)

A určite si to myslí aj jej nový priateľ, ktorého si našla prakticky hneď po opätovnom príchode do Česka. „Áno, mám čerstvý vzťah. Oficiálne sme spolu od 25. marca,” prezradila Pavlína. Podľa spomínaného servera sa zoznámili v Brne a jej partner sa volá Jakub. Na rozdiel do Sigmundovej, ktorá študuje žurnalistiku, zahrala si už aj v projekte Praha – den & noc a chcela by sa v budúcnosti venovať moderovaniu, sa nepohybuje vo svete šoubiznisu. 

Viac o téme: SurvivorPavlína Sigmundová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu