Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VEĽKÁ ZMENA na obrazovkách RTVS: Silná zostava už len dvakrát do mesiaca... Ostrihoňová nám prezradila dôvod!

Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (7)
Veronika Cifrová Ostrihoňová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Relácia Silná zostava sa včera večer po dlhšej pauze vrátila opäť na obrazovky. Verejnoprávna televízia však prezradila novinku, ktorá môže šokovať nejedného diváka. Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú (34) uvidíte už len každý druhý piatok. Toto je dôvod!

Štart novej sezóny relácie Silná zostava na obrazovkách verejnoprávnej televízie bol avizovaný na koniec januára. Presnejšie išlo o dátum 20. január, no moderátorka musela termín presunúť pre zdravotné problémy jej polročného synčeka. Teraz sa diváci dočkali prvej časti v tomto roku a spolu s ňou prišli aj veľké zmeny!

Galéria: Veronika Cifrová Ostrihoňová

Veronika Cifrová Ostrihoňová si, ako vždy, pozvala k sebe do štúdia naozaj zaujímavé hostky. A to sociologičku a bývalú premiérku Ivetu Radičovú a spoluorganizátorku protestov Za slušné Slovensko a študentku Karolínu Farskú. Spolu sa rozprávali o tom, akého lídra Slovensko potrebuje. V štúdiu už nesedeli len spomínané tri dámy, ale doplnilo ich aj obecenstvo.

Iveta Radičová, Veronika Cifrová Ostrihoňová, Karolína Farská
Zobraziť galériu (7)
Iveta Radičová, Veronika Cifrová Ostrihoňová, Karolína Farská  (Zdroj: RTVS)

Diváci slovenskej televízie boli po minulé série zvyknutí na istú pravidelnosť v podobe každotýždňového vysielania. Tá je však už minulosťou. „Nová sezóna so sebou prináša niekoľko noviniek. Silnú zostavu uvidia diváci vo vysielaní RTVS každý druhý piatok po 22.00 h na Dvojke,“ potvrdil PR manažér Filip Púchovský. Veronikina relácia by sa tak mala striedať s talkšou Adely Vinczeovej s názvom Trochu inak.

„Teším sa, že aj v novej sezóne privítame v štúdiu výnimočných hostí a budeme rozoberať zaujímavé témy z viacerých pohľadov. Som veľmi zvedavá aj na divákov v publiku a na ich reakcie a energiu. Sme v plnom prúde príprav a veríme, že si k nám diváci a diváčky po prestávke opäť nájdu cestu na obrazovkách Dvojky aj v novom piatkovom vysielacom čase. Verím, že Silná zostava bude aj počas jari naozaj silná,” vyjadrila sa moderátorka ešte pred odvysielaním prvej časti.

Veronika Cifrová Ostrihoňová
Zobraziť galériu (7)
Veronika Cifrová Ostrihoňová  (Zdroj: RTVS)

Pri tejto príležitosti sme samotnú Veroniku aj kontaktovali, aby nám objasnila dôvod, prečo sa vysielanie takto výrazne zredukovalo, a či je s týmto vývojom spokojná. „Áno, takto mi to vyhovuje, pretože pri materských povinnostiach mi to v plnom móde nevychádzalo. Som RTVS vďačná, že sme to nakombinovali takto,” vyjadrila sa pre Topky.sk. Očividne tak o menej relácií do mesiaca požiadala ona samotná. 

Ak ste si nestihli pozrieť piatkovú časť relácie, nájdete ju v archíve, fotografie z vysielania si môžete prezrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Veronika Cifrová OstrihoňováSilná zostava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu