Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdravotné problémy u Veroniky a Sajfu: Moderátorka ruší akcie... S polročným synom skončila v nemocnici!

Čerství dvojnásobní rodičia Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (3)
Čerství dvojnásobní rodičia Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

BRATISLAVA – Veronika Cifrová Ostrihoňová (33) sa iba pred pol rokom stala dvojnásobnou mamičkou. Teraz však musí riešiť prvý zdravotný problém jej synčeka. Náhle ruší všetky naplánované akcie. So šesťmesačným bábätkom skončila v nemocnici...

Cifrovci sa iba pred necelým rokom podelili so svetom o radostnú novinku - Veronika nosila pod srdcom svoje druhé bábätko. A v auguste k dcérke Sárke pribudol aj mladší braček Šimon Koloman. Po Veronikinom pôrode sme mohli hrdého otecka vídať v bratislavských uliciach s radosťou kočíkovať.

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

Avšak momentálne v rodine prežívajú ťažšie obdobie. Dvojnásobní rodičia musia po pol roku riešiť prvý zdravotný problém svojho synčeka. Moderátorka bola nútená nateraz zrušiť všetky naplánované akcie. A to včerajšiu reláciu Silná zostava, ktorá mala tento rok po prvýkrát odštartovať na televíznych obrazovkách, aj zajtrajší Sit Down s Veronikou.

Na oficiálnych stránkach spomenutých relácií sa objavili príspevky, ktoré informovali o zrušení, či presunutí termínu. Ako dôvod boli uvedené zdravotné problémy v rodine kľúčového člena výrobného tímu. Pri tejto príležitosti sme kontaktovali aj samotnú Veroniku, aby nám priblížila momentálnu situáciu.

Zdravotné problémy u Veroniky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook S.Z.)

Zdravotné problémy u Veroniky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

„Syn je chorý, verím, že nič vážne, ale som s ním v nemocnici kvôli liečbe, takže preto sme museli zrušiť, respektíve presunúť spomínané relácie,“ objasnila moderátorka pre Topky.sk. Vyzerá to tak, že momentálna chrípková pandémia neminula ani malého. Veríme, že sa z toho Šimon čím skôr dostane a prajeme mu skoré zotavenie. Veroniku budete môcť na televíznych obrazovkách vidieť už začiatkom februára.

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu