Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia u Cifrovcov: Bábätko to neprežilo...

Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (3)
Veronika Cifrová Ostrihoňová (Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA - Dnes si všetci pripomíname našich milovaných zosnulých. Bohužiaľ, často sa stáva, že životná púť sa skončí skôr, než mohla vôbec začať. Skúsenosť s predčasným odchodom bábätka majú aj v rodine Cifrovcov.

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová sa podelila o bolesť, ktorá sa nedávno odohrala v ich rodine. „Mám dvoch synovcov. Jedného poznám len z fotiek. Oscar tu “dole” s nami neostal, no často na neho myslíme, a ľúbime ho,” napísala pri príležitosti dňa, kedy si pripomíname našich zosnulých. 

Veronikin manžel, moderátor Matej Sajfa Cifra, občas zverejňuje príspevky, ktorých súčasťou je jeho brat Tomáš. Ten má dcéru Sáru. A spolu so ženou Stankou sa tento rok tešili na syna Oscara. „18. 4. 2022 bude navždy deň, kedy som stratila svoje dieťa. Deň, kedy som prvý raz videla moje vlastné dieťa, ktoré bolo so mnou 9 mesiacov, a posledný raz predtým, ako som mu povedala zbohom. Kým sme tehotné, bojíme sa, čo sa môže po príchode bábätka stať, ako sa náš život môže zmeniť príchodom nového člena rodiny. Ale nikdy si nepredstavujeme, že ho stratíme,” vyznala sa na sieti Instagram Stanka. 

Tragédia u Cifrovcov: Bábätko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VO)

Ako Veronika uviedla, detí, ktoré sa narodia bez známok života, je celosvetovo asi 2 a pol milióna za rok. A pri väčšine týchto úmrtí sa príčina nezistí. „Nikdy na správu o Oscarkovi nezabudnem, nikdy nezabudnem na to, ako sme sa s ním boli rozlúčiť a nikdy nezabudnem na tú najväčšiu silu, dôstojnosť a lásku, a zároveň tú najväčšiu a najhoršiu bolesť jeho rodičov. Rodičia týchto duší, máte moju najväčšiu účasť, sústrasť a prianie sily. My ostatní nemôžeme Vašu bolesť zmierniť, len byť s Vami. Nesmierne si vážim a obdivujem všetkých, ktorí a ktoré majú silu o tom hovoriť - ako naša Stanka a Tomáš, pretože aj o smrti treba hovoriť. Keďže je súčasťou života. Niekedy kratšieho, niekedy dlhšieho,” napísala moderátorka. 

Tomáš a Matej Cifrovci s Tomášovou dcérou Sárkou
Zobraziť galériu (3)
Tomáš a Matej Cifrovci s Tomášovou dcérou Sárkou  (Zdroj: Instagram TC)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu