Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veronika Cifrová Ostrihoňová terčom kritiky: Zvozili ju za malú dcérku... Je TOTO normálne?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA -Len v septembri oslávi rodina Cifrovcov dva roky odkedy sa im narodila dcérka. Veronika a Sajfa sa stali rodičmi malej Sary, ktorej tváričku síce pred zrakom verejnosti chránia a jej fotografie zásadne zverejňujú tak, aby na ňu nebolo vidieť. A práve pri jednej z nich sa nedávno vyskytol absolútne "od veci" komentár, nad ktorým budete len krútiť hlavou...

Sara je nesmierne šikovné dievčatko. Nemá síce ešte ani dva roky, no je mimoriadne ukecaná a dokáže vysloviť aj slová, ktoré bežne deti vo svojej rečovej zásobe nemajú. Je vidno, že rodičia sa svojej maličkej naozaj naplno venujú a niet divu, že si mamičky od Veroniky často pýtajú rady. 

Sára Cifrová na pódiu s prezidentkou Zuzanou Čaputovou (Zdroj: Instagram Zuzany Čaputovej)

Niektorých ľudí však viac aj tak zaujímajú čudesné banality. Ako napríklad Sarin účes. Keď Veronika nedávno zverejnila nežnú foto z dovolenky, kde sa k nej dcérka túli, pod príspevkom sa zrazu vyskytla pomerne nevhodná poznámka. 

Veronika Cifrová Ostrihoňová terčom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Istú pani zaujali Sarine vlásky a spýtala sa „Prečo je to dieťa stále strapaté,". Priaznivci moderátorky síce túto dámu hneď schladili a dali jej jasne najavo, že ide o naozaj hlúpy dotaz, no k slovu sa odhodlala aj samotná Veronika. 

A nechýbala ani dávka irónie. „Pretože hairstylista nám dal termín na fúkanú až na septrember," odpovedalala moderátorka. Nuž ako sa hovorí: Na hlúpu otázku, hlúpa odpoveď...

Viac o téme: Veronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu