Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový džob MC Erika: FOTO Namiesto DJ-ského pultu šijací stroj!

Erik Aresta Zobraziť galériu (3)
Erik Aresta (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Erik Aresta pôsobil ako DJ, potom sa preslávil ako člen skupín Maduar a MC Erik a Barbara. Po rozpade tohto dua sa vrátil k DJ-skej profesii, koronakríza si však vyžiadala náhradné zamestnanie. Spevák teraz vysedáva za šijacím strojom.

Erik Aresta sa po pracovnom rozchode s Barbarou vybral do Prahy, kde žije už vyše 20 rokov. A tam si našiel aj svoju spriaznenú dušu – o 22 rokov mladšiu Veroniku, ktorú si koncom septembra 2018 vzal za ženu. 

Nový džob MC Erika:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.A.)

Okrem rodinného stavu zmenil už aj profesiu. Počas koronového obdobia, keď vládli prísne pravidlá a nočné kluby boli zatvorené, musel rozmýšľať, ako si zarábať na živobytie. 

S nápadom, ktorý sa uchytil, nakoniec prišla práve jeho mladá manželka. „Opäť, už druhý raz v živote, najskôr svadbou a potom týmto mi moja manželka Veronika zachránila život,” vyjadril sa emotívne Erik v reportáži televízie Nova.  

Veronika si totiž uvedomila, že jej manžel je celkom šikovný domáci kutil. „Pozerala u nás na pergolu a ja som nám tam svojho času ušil tienenie. Manželka tak hovorí: A nebudeme to šiť? A zrazu sme zistili, že sa mojej žene podarilo trochu trafiť dieru na trhu. Vždy som bol tak trochu kutil, takže som z toho nadšený, že som si našiel aj inú prácu, takže nie som závislý len na tej hudbe,” prezradil Aresta, ktorého si za šijacím strojom vedelo predstaviť asi len málo fanúšikov. Ale ide mu to tam rovnako dobre, ako za DJ-ským pultom. 

Nový džob MC Erika:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Erik Aresta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu