Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Budúca mamička Cifrová žiada o POMOC: Chce sa dať do formy… Cítim sa ako ŽELÉ TORTA!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - 1. slovenská playmate Eva Cifrová (40) sa o pár mesiacov stane matkou, keďže nedávno podstúpila umelé oplodnenie. No zdá sa, že so svojou terajšou postavou nie je veľmi spokojná, a preto žiada o pomoc.

Celý svoj život zasvätila modelingu a živí ju jej tvár a telo. Hovoríme o fotomodelke Eve Cifrovej, ktorá sa v 40-ke rozhodla, že sa chce stať matkou. Našla už totiž svojho vysneného princa Lukáša, s ktorým je 7 rokov a všetko im klape. Teda až na jednu maličkosť, s ktorou si však poradili hneď na prvýkrát.

Eva Cifrová so svojim partnerom Lukášom oznámili, že búdú rodičia
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová so svojim partnerom Lukášom oznámili, že búdú rodičia  (Zdroj: Instagram E.C.)

Ako sme vás nedávno informovali, nedarilo sa im splodiť budúceho potomka prirodzenou cestou, a tak Eva využila výdobytky modernej technológie a úspešne podstúpila umelé oplodnenie. Zjavne však so svojou postavičkou nie je teraz úplne spokojná a stotožnená. Preto sa rozhodla, že začne opäť cvičiť.

Samozrejme, s plným ohľadom na svoj aktuálny stav. „Maminky budúce maminky, viete mi poradiť, kam chodiť na cvičenie pre tehotné v Bratislave?“ napísala playmate, ktorá aktuálne končí prvý trimester tehotenstva a ten jej dal podľa jej slov veru poriadne zabrať.

Eva Cifrová žiada o pomoc mamičky (Zdroj: Instagram E.C.)

„Cítim sa ako želé torta a potrebujem pohyb, ale pod skúseným dohľadom,“ dodala Eva. Je teda zrejmé, že aj počas tehotenstva sa chce cítiť dobre vo svojom tele. Ktoré ale aj teraz vyzerá skvelo, o čom sme sa mohli presvedčiť pri našom nedávnom rozhovore. 

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu