Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MC Erik zarábal ťažké prachy a potom: DRSNÝ PÁD!

Erik Aresta Zobraziť galériu (3)
Erik Aresta (Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA - Erik Aresta kedysi zažil obrovskú vlnu popularity so skupinou Maduar a neskôr vo dvojici s Barbarou Haščákovou. Ako prezradil, nezarábal vôbec zle. Lenže potom prišiel pád...

V 90. rokoch sa Slovenskom prevalila vlna danceflooru, s ktorou si mnohí spájajú skupinu Maduar. Ako speváčka sa k trojici mužov pripojila Barbara Haščáková, no po čase sa s Erikom Arestom osamostatnili.

Ako Erik poznamenal v týchto dňoch v rozhovore pre televíziu Nova, on tlačil na to, aby spevácky ťahala skupinu práve iba Barbara, no zvyšok kapely nesúhlasil. A tak vzniklo duo Mc Erik a Barbara, ktoré žalo ohromné úspechy. 

MC Erik zarábal ťažké
Zobraziť galériu (3)

S popularitou sa samozrejme spájali aj pekné peniaze. „V dobe tej najväčšej slávy, nebudem klamať, že som nezarábal dobre – zarábal som,” netajil Erik. Akosi však zabudol myslieť na budúcnosť. „Ale nevedel som si odkladať, takže pochopiteľne, keď potom padla tá popularita a už tak nešli predaje tých albumov a neboli už vystúpenia, tak som sa dostal do situácie, keď som si znovu uvedomil hodnotu mincí a ako dobre chutí rožok s paštétou,” prezradil. Dnes už, našťastie, môže na ťažké časy spomínať s úsmevom. 

Po rozpade dua s Barbarou sa odsťahoval do Prahy, kde sa opäť uplatnil ako DJ. 

MC Erik zarábal ťažké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Erik Aresta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu