Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŤAŽKÝ OSUD najkrajšej ženy z obrazoviek Markízy: Bývalý priateľ ju TÝRAL!

Ťažký osud najkrajšej Češky Zobraziť galériu (3)
Ťažký osud najkrajšej Češky (Zdroj: Instagram)

PRAHA – Ani tým najkrajším ženám sa nezaručuje to, že vo svojom živote budú šťastné. Známa Češka je živým príkladom. Ani jej osud nebol ľahký. Priznala totiž, že ju jej bývalý priateľ týral...

Natalie Kočendová je známa divákom televízie Markíza z minuloročnej druhej série Love Island. Oko nejedného človeka zaujala svojím výzorom. A niet sa čomu čudovať, keďže vyhrala titul tej najkrajšej Češky a potom zabodovala aj v medzinárodnej súťaži Topmodel of the World. Modelka síce vyhrala dva tituly v súťaži krásy, ale v minulosti ju postretol naozaj ťažký osud...

Jej predchádzajúce partnerské vzťahy boli náročné. Ešte pred svetovou súťažou sa Natalie musela vyrovnať s potratom a potom s náhlym rozchodom s vtedajším priateľom, elitným barberom Lakym Royalom. A teraz najnovšie priznala, že v minulosti sa stretla v jednom z jej vzťahov aj s domácim násilím.

ŤAŽKÝ OSUD najkrajšej ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Túto tému otvorila vo svojom NK podcaste. „Bolo to v mojich šestnástich, sedemnástich. Bolo to nielen psychické, ale aj fyzické týranie. Bol to masaker,“ priznala. Ani jej okolie netušilo, čo modelka prežíva. „Každému som vravela, že absolútne netuším, z čoho mám tie modriny. Vkuse som si ich maskovala, bolo to strašné,“ dodala.

Aj keď nejaký čas z toxického vzťahu nevedela utiecť, nakoniec sa jej to podarilo. „To je neskutočné, ako ten človek dokáže manipulovať. Ty sa s ním ani rozísť nechceš. On niečo urobil a na druhý deň sa strašne ospravedlňoval. Manipuluje s tebou, hovorí, ako ťa miluje. Bola som s ním asi pol roka, než mi došlo, že to fakt nie je v poriadku,“ ukončila nepríjemnú výpoveď. Bližšie však svojho bývalého priateľa nešpecifikovala, nebol to vraj nikto známy.

ŤAŽKÝ OSUD najkrajšej ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ale vyzerá to tak, že sa jej v milostnom živote pošťastilo a konečne našla toho pravého. Zamilovala sa do súťažiaceho zo spomínanej markizáckej šou Davida Vitáska. 

Viac o téme: Natalie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu