Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odvážne vyhlásenie slovenskej MISS : Som BISEXUÁLKA... Priznala vzťahy so ŽENAMI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ešte v decembri sa špekulovalo o tom, že Veronika Rajek, finalistka Miss Slovensko z roku 2016, ktorá aktuálne žije za veľkou mlákou, svojím sexepílom očarila slávneho športovca. A to hráča amerického futbalu - Toma Bradyho (45), ktorému nedávno skrachovalo 13-ročné manželstvo so slávnou modelkou Gisele Bündchen (42). Krásna blondínka, ktorej patrí titul najsledovanejšej Slovenky na Instagrame, teraz o svojom súkromí otvorene prehovorila a... Prezradila niečo úplne iné!

Sexi kráska pozvala prijanie do relácie Pillow Talk, kde prezradila, že ju sexuálne priťahujú ženy. Teda - aj tie. Veronika totiž otvorene vyhlásila, že je bisexuálka. ,,Mám rada trojky a lesbičky, rada sledujem dve dievčatá alebo dvoch chlapcov. Som bisexuálka,“ povedala sexi kráska. 

Ešte nedávno sa špekulovalo o tom, že Veronika tvorí pár so slávnym športovcom
Zobraziť galériu (4)
Ešte nedávno sa špekulovalo o tom, že Veronika tvorí pár so slávnym športovcom  (Zdroj: SITA a Instagram)

Dodala, že so ženami mala už aj vzťahy, no nedopadli práve najlepšie. Keždá bývalá partnerka jej vraj zlomila srdce. Okrem toho, s Veronikou vraj majú dievčatá vo vzťahoch problém aj preto, ako vyzerá. Pôvabná plavovláska, ktorú na Instagrame sleduje vyše 3,5 milióna ľudí, vraj takpovediac trpí pre svoju krásu. 

,,Som super žiarlivá osoba a myslím si, že by sa tá druhá žena necítila pohodlne, pretože ja som tá krásna, takže by boli vystrašené. Ak je tam však niekto dostatočne sebavedomý, napíšte mi správu na Instagram, len dievčatá,“ vyhlásila bývalá finalistka Miss Slovensko pred moderátorom spomínanej relácie. Nuž, teda tomu sa povie klobúk dole za odvahu! 

Veronika Rajek
Zobraziť galériu (4)
Veronika Rajek  (Zdroj: Instagram)

Veromika bude tohto roku tráviť sviatky za veľkou mlákou
Zobraziť galériu (4)
Veromika bude tohto roku tráviť sviatky za veľkou mlákou  (Zdroj: instagram/ veronikarajek)

Viac o téme: Veronika Rajek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu