Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Český herec si NEUSTRÁŽIL ruku: FOTO Pevne stlačil ROZKROK svojmu kolegovi!

Českému hercovi ušla ruka do kolegovho rozkroku! Zobraziť galériu (3)
Českému hercovi ušla ruka do kolegovho rozkroku!

PRAHA – V pražskom divadle Kalich sa herci vrátili opäť reprízovať známy a úspešný muzikál s názvom Krysař. Živú atmosféru dopĺňal potlesk nadšených divákov. Ale čo by to bolo za predstavenie bez nejakého trapasu? O ten sa postaral hlavný hrdina. Pri záverečnom fotení sa český herec akosi pozabudol a jeho ruka zablúdila do kolegovho rozkroku. Pred očami všetkých prítomných!

V sobotné poobedie mali nadšenci muzikálu v pražskom divadle Kalich o zábavu postarané. Odohrala sa tam totiž 2000. repríza obľúbeného predstavenia s názvom Krysař. Úspech žne aj po dlhých rokoch od prvej premiéry, ktorá sa odohrala pred 27 rokmi. A ani po takom čase na počte divákov vôbec nestráca.

V roku 2017 muzikál Daniela Landu dostal nový šat aj nové herecké obsadenie. Účinkuje v ňom aj muzikálový spevák Přemysl Pálek. Vo vylepšenom a modernejšom predstavení sa ukázal v hlavnej úlohe, v ktorej stvárnil rolu tajomného muža v kapucni s kúzelnou píšťalkou.

Přemysl Pálek
Zobraziť galériu (3)
Přemysl Pálek  (Zdroj: Instagram P.P.)

Divadelná inscenácia sa na okamih ponorila do temna a špičkoví českí herci zo seba vydolovali tie najlepšie výkony. Tak ako herecké, rovnako aj spevácke či tanečné. Ale čo by to bolo predstavenie bez akéhokoľvek trapasu? Tentoraz sa prihodil pri záverečnom fotení. 

O nezabudnuteľný moment z celého vystúpenia sa postaral práve spomínaný herec. Jeho kolega David Suchařípa, ktorý stál tesne za ním, si to celé odniesol. Přemysl si totiž neustrážil svoju ruku a zablúdila mu do kolegovho rozkroku. Doslova mu pevne chytil jeho prirodzenie! Tento akt sa odohral pred očami všetkých prítomných divákov. Veď pozrite sami.

Český herec si NEUSTRÁŽIL
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Přemysl PálekDavid Suchařípa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu