Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávnostná PREMIÉRA markizáckych noviniek: Nová hviezda v SEXI KOŽI a… Juj, to je ale BLÁZNIVÉ KOMBO!

Lujza Garajová Schrameková a Martina Zábranská na premiére markizáckych noviniek Zobraziť galériu (24)
Lujza Garajová Schrameková a Martina Zábranská na premiére markizáckych noviniek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských kín, sa vo štvrtok konala slávnostná premiéra markizáckych seriálov Mama na prenájom a Dunaj k vašim službám. Premiétanie na veľkom filmovom plátne si nenechala ujsť ani jedna z hlavných hrdiniek zo spomínaných seriálov - Martina Zábránská (28) aj Lujza Garajová Schrameková (40). No zatiaľ čo jedna mala na sebe sexi kožu, druhá pripomínala cukrík.

Dlho očakávané seriálové esá, ako ich samotní tvorcovia nazývajú, už mali možnosť zhliadnuť prví diváci a zdá sa, že odozvy na novinky od televízie Markíza, sú naozaj nad očakávania.

Slávnostné odprezentovanie si nenechali ujsť ani známe tváre zo šoubiznisu a takisto sme boli prítomní aj my. Medzi pozvanými rozhodne nemohla chýbať hlavná hviezda z denného seriálu Mama na prenájom, ktorou je Martina Zábranská.

Martina Zábranská
Zobraziť galériu (24)
Martina Zábranská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na premiére sa ukázala aj po boku svojho hereckého kolegu Adama Bardyho, ktorý je hlavným mužským elementom v už zmienenom seriáli. Martina pre tento večer zvolila naozaj sexi outfit a aj keď bola zahalená, kožené šaty, ktoré mala na sebe, dali vyniknúť jej postave.

Martina Zábranská a Adam Bardy
Zobraziť galériu (24)
Martina Zábranská a Adam Bardy  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebola však jediná, ktorá svojim zjavom zaujala. V kine sa totižto objavila aj herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorá bola doslova neprehliadnuteľná. A zatiaľ čo ostatní prišli v tlmených tónoch, ona vo svojich ružových šatách priam žiarila. Ťažko povedať, čo inšpirovalo herečku k vyskladaniu tohto modelu, no k jemným šatám zvolila naozaj robustné zimné čižmy.

No napriek tomu toto takpovediac bláznivé kombo dokázala zladiť v rovnakom odtieni a decentne to zjemnila čiernym elegantným sakom.

Lujza Garajová-Schrameková
Zobraziť galériu (24)
Lujza Garajová-Schrameková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Okrem týchto dvoch krásnych dám dorazili samozrejme aj ďalšie celebrity a taktiež aj tváre z prvého dobového seriálu televízie Markíza, s príznačným názvom Dunaj k vašim službám. Diváci si novinky už od budúceho týždňa môžu naplno vychutnať na televíznych obrazovkách.

Kto všetko prišiel a ako to na slávnostnej premiére markizáckych seriálových noviniek vyzeralo, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Viac o téme: Lujza Garajová SchramekováMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu