Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nesmrteľná Arabela zahviezdila na slávnostnej premiére: Po rokoch sa vrátila k herectvu... Aha, ako dnes vyzerá!

Jana Nagyová vyzerá stále výborne. Zobraziť galériu (15)
Jana Nagyová vyzerá stále výborne. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – So slávnostnými premiérami akoby sa vrece roztrhlo. V jednom z nákupných centier v Bratislave kino praskalo vo švíkoch. Postarala sa o to kúzelná rozprávka Princ mamáčik, ktorá pritiahla do kina aj známe tváre z česko-slovenského šoubiznisu. Prekvapivým momentom bol však príchod nesmrteľnej Arabely, herečky Jany Nagyovej (62). Po rokoch sa vrátila k herectvu a pozrite, ako dnes vyzerá!

Herečka Jana Nagyová sa preslávila rolou v legendárnej rozprávke Arabela. Jej hlavná úloha utkvela v pamätiach mnohých ľudí, ktorí určite spomínajú na ňu dodnes. Aj keď sa vytratila z filmového plátna a na dlhší čas mu dala zbohom, vyzerá to tak, že herectvo jej chýbalo. Prijala totiž ponuku hrať v ďalšej českej rozprávke. 

Pred rokom sa herečka síce objavila na okamih na markizáckej obrazovke v seriáli Sestričky, ale len ako epizódna postava. Diváci televízie Markíza ju doslova nespoznávali. Niet sa čomu čudovať, keďže od českého seriálu ubehlo neuveriteľných 42 rokov! Po rokoch sa každý mení a aj Arabela zreje do krásy.

Pri včerajšej premiére sa v kine ukázalo mnoho známych tvári. Nenechala si ju ujsť ani nesmrteľná Arabela, ktorá v novinke stvárňuje kráľovnú. A tak prišla aj nahodená - obliekla sa do ružovej róby. Tá jej veku len uberala a pôsobila doslova ako keby si len odskočila z rozprávkového sveta.

Nesmrteľná Arabela zahviezdila na
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Po rokoch prijala vážnejšiu hereckú ponuku a Princ Mamáčik si určite získa srdcia všetkých divákov. Aj keď Jana Nagyová nestála pred kamerami dlhé roky, určite to jej herecký talent nijako nepoznačilo. To, ako zvládla svoje obsadenie, si môžete v kinách pozrieť už dnes! Viac zo včerajšej priemiéry si môžete pozrieť v galérii nižšie.

Viac o téme: ArabelaJana Nagyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu