Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Silvestra si známa herečka príliš NEUŽILA: Namiesto bujarých osláv... Vôbec sa NEZASTAVILA!

Natália Kóšová Zobraziť galériu (8)
Natália Kóšová (Zdroj: Juraj Dobiš)

BRATISLAVA - Väčšina z nás Nový rok privítala ako sa patrí. Bujaré oslavy a zábava až do rána. No slovenská herečka Natália Kóšová sa odreagovať len tak ľahko nemohla. Tá totižto na Silvestra mala v hlave len jediné, a to...

Asi každý jeden z nás počas silvestrovskej noci odpočítaval posledné minúty, sekundy a už sa nemohol dočkať Nového roka. V opojení dobrého sektu, jedla a zábavy so svojimi priateľmi ho privítala väčšina z nás. Žiaľ našli sa aj takí, ktorí ten Nový rok oslávili prácou a jednou z nich je aj talentovaná muzikálová herečka Natália Kóšová.

Muzikál Vyznanie s Natáliou Košovou
Zobraziť galériu (8)
Muzikál Vyznanie s Natáliou Košovou  (Zdroj: Juraj Dobiš)

V rozhovore nám prezradila, kde, s kým a ako ho strávila. „Tak ja hrám na Silvestra na Novej scéne predstavenie, takže to nie je také, že oslavy s kamošmi ale pracovné povinnosti. Každopádne som za to vďačná a verím, že ja to ešte oslávim dodatočne a možno aj s kolektívom, čo spolu hráme na doskách, čo znamenajú svet,“ povedala pre Topky.sk herečka Natália.

Zaujímalo nás však či zvykne chodiť na chatu. No tu jej odpoveď bola jednoznačná. „Tak to by som už rozhodne nestíhala,“ dodala umelkyňa.

Silvestra si známa herečka
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zdá sa že, Natália má aj počas sviatkov plné ruky práce a je veľmi vyťažená. Vy si ju však môžete už v tomto Novom roku vychutnať v predstavení Vyznanie a taktiež aj v už zmienenom, obľúbenom muzikáli Voda a krv nad vodou v réžii Jána Ďurovčíka.

 

 

Viac o téme: Natália Kóšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu