Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plačkovej smelá TÚŽBA: Len NEDÁVNO porodila a… Takéto plány má do nového roka!

Zuzana Strausz Plačková na Fashion Live Zobraziť galériu (12)
Zuzana Strausz Plačková na Fashion Live (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známej slovenskej influencerke Zuzane Strausz Plačkovej (31) sa podľa jej slov plnia predsavzatia. Neuveríte však, čo si čerstvá mamička zaumienila na tento rok. To vážne chce...?

Ľudia si často robia plány od nového roka, rozmýšľajú, čo by chceli, aby sa im aj splnilo a taktiež, čo túžia zmeniť a zlepšiť vo svojom živote. Slovenská influencerka Zuzana Plačková má takisto svoju tajnú túžbu, ktorú však teraz verejne priznala a podelila sa s ňou so svojimi fanúšikmi.

Zuzana Strausz Plačková s Reném a ich synom Dionom
Zobraziť galériu (12)
Zuzana Strausz Plačková s Reném a ich synom Dionom  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Včera jej na sociálnej sieti vyskočila spomienka z dátumu 1. 1. 2021, ako púšťa lampión šťastia. V tom čase si priala to, aby bola naďalej so svojím partnerom Reném a aby mali spolu potomka, čo sa jej aj podarilo naplniť.

„Splnilo sa. 2021 som otehotnela, 2022 porodila Dionka,“ poznamenala Zuzana a potom pridala svoj zásadný plán na tento rok. „2023 by som mohla znovu otehotnieť,“ vyslovila čerstvá mamička svoju smelú túžbu byť opäť v požehnanom stave.

Zuzana Strausz Plačková má jasný plán na tento rok
Zobraziť galériu (12)
Zuzana Strausz Plačková má jasný plán na tento rok  (Zdroj: Instagram Z.P.)

No kto by to bol na ňu povedal, že sa pohrnie do ďalšieho tehotenstva tak rýchlo... Zdá sa však, že podnikateľka v tom má jasno a zrejme by si veľmi priala, aby malo jej zatiaľ prvé, vytúžené dieťa súrodenca. Tak uvidíme, či sa jej aj tento rok prianie vyplní. 

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu