Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jojkárska moderátorka je dvojnásobnou mamou: Tesne pred pôrodom už bola zúfalá!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (2)
Soňa Skoncová (Zdroj: Tv Joj)

BOJNICE - Už sa nevedela dočkať! Po synovi Robkovi očakávala moderátorka jojkárskeho Top Staru Soňa Skoncová dievčatko. Lenže tomu sa akosi nechcelo na svet...

Svoje posledné príspevky na sociálnej sieti začínala Soňa Skoncová zvyčajne vetou: „Nie, ešte nerodím.” Ľudia sa jej na pôrod pýtali nielen pre veľkosť jej bruška, ale aj pre predpokladaný termín pôrodu. 

A ten už je proste za nami! „Každopádne už prenášam. Mala som aj ciťák, že toto dievčatko mi dá zabrať,” priznala moderátorka vo štvrtok. Dievčatku sa v brušku veľmi páčilo, bohužiaľ, pre jej maminu to znamenalo komplikácie. Aj pri nahrávaní príspevku bolo počuť, ako Soňa veľmi ťažko dýcha. A pred časom sa zverila, že prakticky počas celého tehotenstva bojuje s nádchou a necíti sa dobre. 

Niet sa teda čo čudovať, že už netrpezlivo čakala na kontrakcie ohlasujúce pôrod. „Už sa rozpadávam, fakt, hlavne kvôli tomu môjmu zdravotnému stavu, ktorý je totálne na hovno. Takže už sa teším, kedy to skončí,” vyznala sa úprimne. 

A potom zrazu v sobotu ráno sa na profile jej partnera Roba objavila fotografia malého bábätka. Zdá sa teda, že dievčatko je už na svete. Topky.sk kontaktovali aj samotnú Soňu, zatiaľ nám však na správu neodpovedala. 

Jojkárska moderátorka je dvojnásobnou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu