Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárska moderátorka pred týždňom porodila: Prehovorila o tom a... ROZPLAKALA SA!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram SS)

BOJNICE - Presne na Silvestra sa Soňa Skoncová stala dvojnásobnou mamou. Po týždni sa prihovorila svojim fanúšikom, aby im oznámila, ako sa má. A neudržala slzy!

K synovi Robkovi pribudla v závere roku 2022 do rodiny jojkárskej moderátorky dcéra Eliza. Po uplynutí niekoľkých dní od pôrodu sa Soňa Skoncová opäť rozhodla prihovoriť svojim fanúšikom vo videu. 

Soňa Skoncová ukázala malú dcérku
Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová ukázala malú dcérku  (Zdroj: Instagram S.S.)

„Je to presne týždeň, odkedy je malá na svete. Cítime sa výborne, hlavne ja, pretože dnes je presne ten deň, kedy mi po 9 mesiacoch takmer odišla tehotenská nádcha a je to neuveriteľný pocit, pretože 9 mesiacov s tým žiť bolo naozaj náročné. Ešte to nemám úplne v poriadku, ale je to extrémny rozdiel, takže teším sa, že už dýcham svojím nosom,” opísala v úvode potešene zlepšenie svojho stavu, ktorý ju trápil celé dlhé mesiace. 

A zdá sa, že aj s novým bábätkom v domácnosti to ide všetko ako po masle. Niekedy sú prvé dni po pôrode náročné, Soňa sa však evidentne nemôže sťažovať. „Celý týždeň bol úžasný, prežívame krásne momenty plné emócií. Ja som dosť často v takej plačlivej nálade, šestonedelie asi preplačem celé,” prezradila moderátorka.

Našťastie ide iba o pretlak pozitívnych emócií. „Ale od šťastia, pretože vidieť ich spolu... je fakt... niečo neopísateľné. A prajem to každému. Sorry, ufff... To tie hormóny ešte,” dodala brunetka prerušovane a nakoniec aj so slzami v očiach a s priškrteným hlasom. Veríme, že aj naďalej bude plakať iba od šťastia a dojatia. 

Jojkárska moderátorka pred týždňom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SS)

Jojkárska moderátorka pred týždňom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu