Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárska moderátorka tri dni po pôrode: Intímne FOTO!

Moderátorka Soňa Skoncová Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - Známa moderátorka z televízie Joj Soňa Skoncová (36) konečne porodila a pár dní nato už aj zverejnila intímny záber so svojou dcérkou Elizou.

Veľa žien tvrdí, že dojčenie je výsostne intímne. No nájdu sa aj také, ktoré nemajú problém podeliť sa s týmito chvíľami aj verejne. Jednou z nich je aj dvojnásobná mamička a televízna moderátorka Soňa Skoncová.

Jojkárska moderátorka tri dni
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Joj)

Ako sme vás už informovali, tá v skorých ranných hodinách, keď všetci túžobne očakávali nový rok a oslavovali Silvestra, priviedla na svet rozkošné dievčatko a dala jej meno Eliza. Jej prvorodený syn Róbert tak dostal do nového roka azda ten najkrajší darček - rozkošnú sestričku.

3 dni po pôrode sa o jej krásu podelila aj so svojimi fanúšikmi a moderátorka hneď bez zábran zachytila intímny moment, ako malú, drží v náručí pri svojom prsníku.  

Soňa Skoncová ukázala malú dcérku
Zobraziť galériu (11)
Soňa Skoncová ukázala malú dcérku  (Zdroj: Instagram S.S.)

V mnohých ohľadoch ide o intímnu chvíľu, no táto téma by nemala byť tabu. Mnohé ženy totiž majú problém nakŕmiť svoje dieťatko. Našťastie, Soňa tentoraz ťažkosti nemá. „Dojčenie nám ide spolu na jednotku. Pri Robkovi boli začiatky pre mňa veľmi náročné. Dúfala som, že pri Elize už budem viac v pokoji hneď v našich začiatkoch a možno aj to je ten dôvod, že sa od prvého dňa vedela krásne prisať a zatiaľ nám to spolu ide nádherne,“ napísala s uľahčením brunetka na svojom instagramovom profile.

Dvojnásobnej mamičke za celú redakciu Topky.sk gratulujeme a prajeme všetko dobré v novom roku 2023.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu