Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rytmusa potrápilo zdravie: Myslel si, že ZOMIERA... Už sa lúčil s rodinou!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (3)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: YouTube/Level Lama)

BRATISLAVA - Raper Rytmus pôsobí ako tvrdý chlap, ale aj on je len človek z mäsa a kostí, ktorý prežíva strach a iné emócie. Nedávno sa už vystrašene lúčil s rodinou, lebo si myslel, že zomiera. Obával sa krutej diagnózy.

Blíži sa koniec roka, a tak moderátor Matej Sajfa Cifra vo svojej youtubovej relácii vyzval rapera Rytmusa, aby zhodnotil rok 2022. Myslel si, že pre speváka to bol šťastný a úspešný rok, ten ho však zaskočil pomerne negatívnym zážitkom. 

Rytmusa potrápilo zdravie: Myslel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Level Lama)

Rytmusa totiž potrápilo zdravie. „Začala mi tŕpnuť noha začiatkom novembra. Tým, že sa hrbím a chodím zhrbene, tak čím som starší a keď príde takýto čas, že krátky deň, zima... tak mi stuhnú svaly a akoby sa mi neprekrvuje časť hlavy. A mám také polsekundové závraty,” prezradil. 

K týmto problémom sa pridružilo ešte prechladnutie alebo slabšia verzia chrípky. „Takže som mal nočné potenia a podobne. A ja som si vygooglil, že sú to príznaky rakoviny. Ja som sa normálne tak vyschízoval, že som normálne zomieral a nikomu som o tom nepovedal,” prehovoril o svojom trápení.

Tým, že sa neustále zaoberal vážnou diagnózou, jeho stav sa ešte zhoršoval. „A potom ešte malátnosť, hnačka a takéto veci, ja som si normálne vyvolal dvojtýždňovú hnačku. A tým, že chodíš stále na záchod, si oslabený a ja som si normálne už vytvoril diagnózu, že zomieram, že mám proste rakovinu. Dva týždne som zomieral, vytváral som si diagnózy, až som si to privolal,” uviedol.

Rytmusa potrápilo zdravie: Myslel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Level Lama)

Našťastie si ale dal urobiť testy a tie preukázali, že sa naozaj ničoho nemusí obávať. „A ako mi prišli tie výsledky, do minúty som sa cítil úplne super, chodil som na tréningy...” priznal s tým, že po telefonáte s lekárom ho ovládlo neskutočné šťastie. 

No tým, že sa neustále zaoberal svojím prípadným odchodom z tohto sveta, uvedomil si aj to, čo všetko pre neho znamená jeho rodina. „Prišiel som za ženou, kľakol som si a ospravedlnil som sa jej za všetko zlé, čo som urobil. Lebo ja som sa s nimi lúčil už. Keď vedľa mňa spali, tak som sa na nich pozeral a že keby ste vy vedeli... Už som sa s nimi lúčil,” netajil čierne myšlienky, ktoré ho v tom čase ovládali. 

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu