Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vianoce Celeste Buckingham: BAŠAVEL viacerých kultúr... Kapra na stole nečakajte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Hrušovský)

BRATISLAVA - Už je to nejaký ten piatok, odkedy Celeste Buckingham zdvihla kotvy zo Slovenska a presťahovala sa na slnečnú portugalskú Madeiru. Speváčka má exotické korene a spoločne s jej rodinou počas obývali niekoľko rozličných krajín. No a ako sa dá očakávať, ich Vianoce nie sú teda práve tie tradičné slovenské, aké poznáme my!

U Buckinghamovcov by ste teda kapra či naše tradičné polievky hľadali len márne. Sama speváčka hovorí, že tieto sviatky oslavujú spojením rovno niekoľkých kultúr a ich zvykov. „Jooj, bašavel. Je to mix viacerých kultúrnych záležitostí. Či už nejaké veci z Ameriky, iránske jedlo, potom ešte nejaké slovenské veci,” začala nám opisovať Celeste. 

Vianoce Celeste Buckingham: BAŠÁVEL viacerých kultúr... Kapra na stole nečakajte! (Zdroj: Ján Zemiar)

„To iránske jedlo vysvetľovať by bolo asi celkom komplikované, no napríklad z Ameriky tatino robí tú typickú obrovskú morku, ktorá sa krája elektrickým nožom,” prezradila speváčka, ktorá dodala, že najpodstatnejšie pre nich je, že trávia Vianoce spolu. Ako dodala, ona sama veľmi nie je na darčeky a má úplne iné hodnoty.

Aj napriek tomu si na nejaké tie vianočné prekvapenia zaspomínala a prezradila nám, ako Vianoce vyzerajú v Portugalsku na Madeire, kde je vonku teplota okolo 23 stupňov celzia. A že je to poriadne zaujímavé! Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie. 

Vianoce Celeste Buckingham: BAŠAVEL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hrušovský)

Viac o téme: Celeste BuckinghamVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu