Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Halina Pawlowská mala VÁŽNU NEHODU: Zrážka s KAMIÓNOM!

Halina Pawlowská mala vážnu autonehodu! Zobraziť galériu (3)
Halina Pawlowská mala vážnu autonehodu! (Zdroj: Instagram H.P.)

PRAHA - Halina Pawlowská (67) sa druhýkrát narodila! Počas svojej cesty do Viedne sa na diaľnici D1 stala účastníčkou vážnej autonehody. Hrôzostrašná zrážka s kamiónom! Zapríčinil ju údajne vodič nákladného auta...

Smerom do Viedne na diaľnici D1 sa včera cez deň stala hrozivá dopravná nehoda. Halina Pawlowská bola tiež jej účastníčkou. Výlet s kamarátkou sa v priebehu sekundy zmenil na nočnú moru. Mali však obrovské šťastie!

Zrážku osobného vozidla s kamiónom obidve prežili bez akejkoľvek vážnej ujmy na zdraví. Z havárie vyšli len s otrasením. „Prežili sme, stále sa ale klepem,“ vyjadrila sa. Nehodu mal údajne zapríčiniť vodič nákladného vozidla. „Tak tento za to môže! Vrazil do nás na D1, keď sme s kamarátkou išli do Viedne,“ podelila sa s touto nešťastnou správou na svojom instagramovom účte.

Česká moderátorka a spisovateľka sa pravdepodobne spolu s kamarátkou chystala na viedenské vianočné trhy. Sama poznamenala, že sa najviac tešila na typickú sacherovu tortu. „Optimisticky mi napadlo, že Josef Maršálek (český cukrár, pozn. red.) je cukrársky macher, a že mi nahradí ten viedenský sacher!“ dodala.

Halina Pawlowská mala VÁŽNU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram H.P.)

V zimnom období si treba dávať veľký pozor na cestách, keďže sa mínusové teploty môžu postarať aj o poľadovicu. Iba malá nepozornosť vodičov môže viesť k fatálnej nehode, ktorej sa už nedá zabrániť. Zvýšená hrozba nehôd či už na diaľniciach, alebo na cestách druhej triedy by mala viesť vodičov k väčšej pozornosti počas jazdy. Niekedy to tak však nie je a nečakaná autonehoda je na svete. 

Pawlowská taktiež všetkým odkazuje, aby si na seba dávali pozor. Niekedy aj krátky okamih môže nečakane obrátiť život naruby.

Viac o téme: Halina Pawlovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu