Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blondínka (21) na dovolenke bujaro oslavovala Silvestra: Strašná nehoda, možno už nebude chodiť

(Zdroj: Facebook/Maddison Neale-shankster)

BANGKOK - Britská vizážistka zrejme oslavovala silvestrovskú noc viac, ako bolo potrebné. Spadla z thajského hotela z výšky asi osemnástich metrov. Teraz jej rodičia zbierajú peniaze na prevoz, aby mohla byť doliečená doma.

Maddison Neale-Shanksterová (21) spadla počas dovolenky z hotelového balkóna na ostrove Ko Pha-Ngan. Jej matka povedala pre britskú BBC, že krátko pred nehodou s ňou volala. O hodinu neskôr jej už telefonoval dcérin partner, že spadla z balkóna a v telefóne počula sirény, informoval Daily Mail

Po páde utrpela Maddison zlomeninu chrbta, poškodenie pľúc aj pečene. Jej rodičia okamžite odleteli do Thajska, aby boli svojej dcére nablízku. Obávali sa toho, že už nikdy nebude chodiť. Našťastie sa lekárom operácia podarila a dievčina sa tak druhýkrát narodila. Cíti sa lepšie, ale na prevoz domov potrebuje špeciálny tím aj kvôli prístroju, ktorý odvádza prebytočnú tekutinu z pľúc. Po tom, čo rodičia zistili, že jej cestovné poistenie nepokryje náklady na prepravu, sa rozhodli uskutočniť verejnú zbierku. 

Tragická nehoda na zastávke v Bratislave (archívne video)

Tragická nehoda na zastávke v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Rodine sa podarilo vyzbierať už 75 000 libier (cca 84 000 eur) na jej prevoz so špecializovaným tímom. Shanksterovej otec teraz apeluje na mladých ľudí, aby si poriadne preverili uzavreté cestovné poistenie predtým, ako niekde vycestujú.

Viac o téme: DovolenkaVizážistkaThajskoSilvesterPád z balkóna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu