Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Halina Pawlowská (65) zhodila rúško a ukázala sa úplne BEZ MEJKAPU: Fúha!

Halina Pawlowská ukázala, čo skrýva pod mejkapom. Zobraziť galériu (5)
Halina Pawlowská ukázala, čo skrýva pod mejkapom. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Vždy dokonalý mejkap a perfektne upravené vlasy - toto je už neodmysliteľnou súčasťou šoubiznisu. Čoraz viac známych žien však naberá odvahu a odhaľuje verejnosti svoju pravú tvár. Najnovšie tak urobila moderátorka Halina Pawlowská (65). Zhodila rúško a... Aha, ako vyzerá jej nahá tvár!

Herečky, speváčky, moderátorky... Všetky sa vo svete šoubiznisu ukazujú vždy perfektne upravené. Dokonalý mejkap však dokáže aj zo sivej myšky urobiť krásavicu. Nájde sa preto len málo odvážnych žien, ktoré verejnosti odhalia aj to, čo skrývajú pod nánosmi líčidiel. 

65-ročná česká moderátorka Halina Pawlowská však patrí k malej skupine tých žien, ktoré nabrali odvahu. Zhodila rúško, ktoré v posledných mesiacoch zakrývalo jej tvár a... Svojim obdivovateľom ukázala, ako vyzerá jej prirodzená tvár bez akéhokoľvek zásahu šminiek. 

A žiadna hrôza to rozhodne nie je! V tom sa zhodli aj jej sledovatelia na Instagrame. „Vy ste tak krásna, pani Pawlowská. A toho pozitívneho, čo z vás žiari,“ objavilo sa v komentároch. „Úžasné, ste nádherná žena, aj bez kila mejkapu,“ zhodovali sa fanúšikovia. Súhlasíte?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bez roucha, úplně nahá tvář.

Príspevok, ktorý zdieľa Halina Pawlowská (@halinapawlowska_official),

 

Viac o téme: Halina Pawlowská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu