Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Barmošovej POSLEDNÉ vysielanie: Rozlúčka v priamom prenose a namiesto kytice... POZRITE!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (7)
Lucia Barmošová (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Jojkárka Lucia Barmošová sa včera rozlúčila so spravodajskou reláciou. Na nejaký čas išlo o jej posledné Noviny. Odchádza totiž na materskú dovolenku. Kolegovia jej však nedarovali kyticu, ale...

Včerajšia spravodajská relácia televízie Joj bola špeciálna hneď z dvoch dôvodov. V úvode totiž moderátori hlásili udalosť, ktorá mnohých prekvapila. Poslanci totiž napokon odhlasovali pád vlády.

Barmošovej POSLEDNÉ vysielanie: Rozlúčka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

Zároveň išlo o posledné Noviny Lucie Barmošovej v tomto roku. Obľúbená moderátorka totiž odchádza na materskú dovolenku. „Milí diváci, ja sa s vami na nejaký čas lúčim, keďže ma čakajú mamičkovské povinnosti,” oznámila divákom. 

Samozrejme, nezostalo to bez odozvy a aj za všetkých ostatných kolegov sa s Barmošovou rozlúčil Ján Mečiar, ktorý bol jej partnerom v spravodajskom štúdiu. „Lucia, my ti ďakujeme za všetko, čo si doteraz tu s nami absolvovala, čo si prežila. Ja tu mám pre teba takú tortu, z ktorej určite nepriberieš, ale ktorá bude pre vás obe – môžem to prezradiť? Keď tá malá príde na svet, bude pre vás užitočná. Držte sa, buďte zdravé a vráť sa čím skôr,” povedal v priamom prenose. 

Hoci moderátorky v takýchto situáciách dostávajú zvyčajne kytice, jojkári sa rozhodli byť kreatívnejší a zároveň praktickejší. Lucia si domov odniesla takzvanú plienkovú tortu, ktorá bola nazdobená v ružových farbách, keďže očakáva dcérku. 

Barmošovej POSLEDNÉ vysielanie: Rozlúčka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Joj)

V spravodajskom štúdiu sa však namiesto nej neobjaví žiadna nová tvár. Ani nikto, kto v Jojke doteraz pôsobil na inej pozícii. „Počas materskej dovolenky Lucie Barmošovej sa budú v moderátorskom kresle hlavnej spravodajskej relácie NOVINY TV JOJ striedať Aneta Parišková a Andrea Pálffy Belányiová,” uviedla pre Topky hovorkyňa Jojky Lucia Tuhelová. 

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu