Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Barmošová už bruško neskrýva a... Aha, toto je nastávajúci otecko!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (3)
Lucia Barmošová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátorka Lucia Barmošová sa o pár mesiacov stane po prvý raz mamou. Jej tehotenstvo sa prevalilo len pred tromi dňami. Spolu s ním vyšlo najavo, že nastávajúcim otcom nie je jej posledný známy partner, ale niekto úplne nový.

V novembri 2019 sme odhalili, že Lucia Barmošová sa stretáva s istým Ladislavom z Tomášova. Moderátorka nám vtedy potvrdila, že je naozaj zadaná. 

Medzitým sa však stihli rozísť a blondínka našla novú lásku. Vysvitlo to až teraz, keď oznámila svoje tehotenstvo. „S partnerom sa na naše bábätko veľmi tešíme. Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám pošťastilo. Musím si zaklopať, nemala som žiadne nevoľnosti a cítim sa dobre,” prezradila pre Svet Evity. 

Týždenník Plus 7 dní tvrdí, že Lucia je už v šiestom mesiaci a na svet by mala priviesť dievčatko, ktorého otcom je jej sused, policajt Dávid. A Barmošová sa teraz rozhodla odhaliť tvár nastávajúceho otecka aj svoje rastúce bruško. Podľa našich zistení má Dávid 32 rokov, je rodený Bratislavčan a jeho veľkou záľubou je jazda na motorke. 

Tehotná Barmošová už bruško
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LB)

Tehotná Barmošová už bruško
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LB)

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu