Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lucia Barmošová sa stala mamou: PRVÉ FOTO priamo z pôrodnice a... Princezná dostala KRÁSNE MENO!

Lucia Barmošová je mamou malej dcérky.
Lucia Barmošová je mamou malej dcérky. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Včera sa dostala do obehu krásna správa - z moderátorky jojkárskeho spravodajstva Lucie Barmošovej (40) sa prvýkrát stala mama. Dcérku priviedla na svet v nemocnici na Kramároch. A už sú známe aj ďalšie detaily. Televízia Joj navyše zverejnila fotku novopečených rodičov aj s ich malým pokladom priamo z pôrodnice!

Bol to pomerne veľký šok, keď sa v novembri na verejnosť dostala správa, že z Lucie Barmošovej bude mama. Už vtedy bola v pokročilom štádiu tehotenstva. V decembri poslednýkrát odvysielala jojkárske Noviny a včera, 19. januára, sa z moderátorky stala prvýkrát mama. Bábätko porodila v nemocnici na bratislavských Kramároch svojmu partnerovi Dávidovi. 

No a televízia Joj dnes na sociálnej sieti Facebook zverejnila prvý záber čerstvých rodičov aj s ich malým pokladom. Dievčatko dostalo krásne meno Dianka. „Krásna rodinka. Lucka Barmošová je už mamičkou. Na svet priviedla dcérku Dianku. Šťastným rodičom gratulujeme. Buďte šťastní a hlavne zdraví,“ napísala televízia k fotke mladej rodinky. Ku gratuláciám sa pridávame. 

 

Krásna rodinka! ❤️ Lucka Barmošová je už mamičkou. Na svet priviedla dcérku - Dianku. Šťastným rodičom gratulujeme! 👏 Buďte šťastní a hlavne zdraví… 🍀

Posted by Televízia JOJ on Friday, January 20, 2023

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu